Açılış Animasyonu Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
Açılış Animasyonu Değiştirme
Maxicep üyeleri bugün size kısa yoldan açılış ekranı değiştirmeyi göstereceğim,öncelikle cihazımızın root'lu olması lazım.

Root yapmak için:http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/root-edilmemis-telefon-kalmasin-telefonunuzu-kisitlamalar-olmadan-kullanin-532847.html

Öncelikle
bu siteden istediğimiz animasyonun yanındaki
linkine tıklayarak indiriyoruz.
İndirdiğimiz dosyayı system/media içine atıyoruz ama bu işlemi gerçekleştirmeden önce o klasördeki dosyaların bir yedeğini almanızı tavsiye ederim.

Diğer BOOTANİMATİONS siteleri

Örnek Resim

Konu Yeri Yanlış Olabilir Kusura Bakmayın​

.caner.

.caner.

Üye
istediğimiz animasyonu koyamazmiyiz ??

- - - Eklendi - - -

istediğimiz animasyonu koyamazmiyiz ??

• Beğen
Tepkiler: IrResistible
Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
Bir sûrü animasyon internette mevcut.Kendo animasyonunu da yapabilirsin göstercem brzdn

• Beğen
Tepkiler: .caner.
fingerback5

fingerback5

Üye
system diye bir klasor yok ve media adli klasorun icinde de facebook bildirim ses dosyasi var nasil yapabilirim ?

• Beğen

romaryu

Üye
system diye bir klasor yok ve media adli klasorun icinde de facebook bildirim ses dosyasi var nasil yapabilirim ?

Normal dosya yöneticisinde girersen tabi olmaz root Explorer arti tel rootlu olmalı ve konuyu iyi oku

• Beğen
ka_za

ka_za

Üye
Çok iyi oldu ogrendigim bende bosuna program kullaniyordum bunun icin teşekkürler:)

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
Kardesim sagol calisiyor fakat cozunurluk uyumsuzlugu oldu bende.Animasyon ekranin tamamini kaplamiyor.Devamli reboot atmak da istemiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Tamam sorun cozuldu

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim sagol calisiyor fakat cozunurluk uyumsuzlugu oldu bende.Animasyon ekranin tamamini kaplamiyor.Devamli reboot atmak da istemiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Tamam sorun cozuldu

Çalışmasına sevindim :oke:

Üst Alt