Nokia Asha 302 Tema Ana Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 302 Tema Ana Ekran Sorunu
Arkadaşlar Resimlerde Gördüğünüz Gibi Ana Ekran Görüntüsü Gözükmüyor Bu Sorunu Nasıl Halledicem Her Temada Ana Ekran Görüntüsü Görünmüyor Nasıl Bunu Düzelticem Temaların Ana Ekran Görüntüsü Görmek Lazım Lütfen Yardım Edin

Uhops

Uhops

Üye
Temadan kaynaklanıyor. Telefonu 5-6 defa açıp kapanman lazım fotonun gelmesi için yada direk tefonun orjinal temasını uygula.

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Temadan kaynaklanıyor. Telefonu 5-6 defa açıp kapanman lazım fotonun gelmesi için yada direk tefonun orjinal temasını uygula.

Bütün Temalarda Aynısı Oluyor Tema İle Alakası Yok Galiba Telefonda Bir Sorun Var Lütfen Bana Yardım Edin Telefonu Kapatıp Açtım Gene Aynı Görüntü Var Ana Ekranda Normalde Şuraya Bakın Bu Şekilde Değil Ana Ekranda Güzel Lütfen Bana Yardım Edin.....

Uhops

Uhops

Üye
Telefonu ilk aldığındaki temalar varya onları kullan. Fark ettiysen bunlar boyu uzun eni kısa ekran. Fakat seninki boyu kısa(yükseklik) eni(sağdan sola uzunluk) uzun ekran. Başka temalar dene ama en iyi orjinal temayı kullanman.

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ilk aldığındaki temalar varya onları kullan. Fark ettiysen bunlar boyu uzun eni kısa ekran. Fakat seninki boyu kısa(yükseklik) eni(sağdan sola uzunluk) uzun ekran. Başka temalar dene ama en iyi orjinal temayı kullanman.

Ben yeni temalar kullanmak istiyorum bu temaların adı zaten nokia asha 302 temaları bunların olması gerekiyor bu yüzden aldım herkezde oluyormuş ama bende olmadı bunun sebebi nedir bilmiyorum lütfen yardım edin bana düzeltelim bu sorunu çünkü ben bu temeları kullanmak istiyorum daha güzel temalar bunlar bu arada bu temalarda değişik güzel ana ekran görüntüleri var dalgalar ile oynayan bir deniz bile var bunları kullanmak istiyorum ama olmuyor lütfen yardım edin rica ediyorum....Gerekirse lütfen beni facebookdan ekleyin görüşelim bu sorun hakkında ben BUĞRAHAN BAŞLIK

Uhops

Uhops

Üye
Tamam sen ilk başta bi telefonu ilk aldığındaki temayı uygula bakalım olacakmı telefonda bi sorun olup olmadığını anlamak için...

Bu ilk dediğimi yap bakalım sonra gerisine bakarız. Tamammı.

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sen ilk başta bi telefonu ilk aldığındaki temayı uygula bakalım olacakmı telefonda bi sorun olup olmadığını anlamak için...

Bu ilk dediğimi yap bakalım sonra gerisine bakarız. Tamammı.

Denedim gene ana ana ekranda görüntü göstermiyor internette araştırdım nokia asha 302 temaları gösteriyorlar yükledim telefona koydum benim telefonda galiba sorun var bunu nasıl ayarlayalım lütfen beni facebookdan eklermisin konuşalım senle ben halledelim olurmu senin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim inan bana ben rahatsız etmem kimseyi lütfen ekle beni şu yaz tek ben çıkarım facebookda Buğrahan Başlık

Uhops

Uhops

Üye
Denedim gene ana ana ekranda görüntü göstermiyor internette araştırdım nokia asha 302 temaları gösteriyorlar yükledim telefona koydum benim telefonda galiba sorun var bunu nasıl ayarlayalım lütfen beni facebookdan eklermisin konuşalım senle ben halledelim olurmu senin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim inan bana ben rahatsız etmem kimseyi lütfen ekle beni şu yaz tek ben çıkarım facebookda Buğrahan Başlık

profil fotonda gömlekli kravatlı birimi var

Uhops

Uhops

Üye
Telefondan mağazayı gir öyle indir.

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mağazayı gir öyle indir.

Mağaza olmaz ben o şekilde yapamıyorum ben internetten indiriyorum pc suite ile telefona atıyorum hafıza kartınada atmıyorum seçiyorum ondan sonra bekliyor telefon kırmızı tuşa basıyorum ekran çıkmıyor sonra başka tuşlara basıyorum ekran çıkıyor ama siyah görünüyor anlayın artık başka kimsede olmadı bende oluyor bu telefondan kaynaklanıyor yardım edin....

Uhops

Uhops

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına geri yükle.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Format at.

MrTech

MrTech

Üye
Format sart

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi

Format Nasıl Atılıyor Öğretin Bana Atıyım Format Ama Telefonumdaki Numaraları Nasıl Çıkarıcam Çünkü Birdaha Ben Giremem Telefon Numaralarını Yazamam Lütfen Yardım Edin.....

Uhops

Uhops

Üye
Format Nasıl Atılıyor Öğretin Bana Atıyım Format Ama Telefonumdaki Numaraları Nasıl Çıkarıcam Çünkü Birdaha Ben Giremem Telefon Numaralarını Yazamam Lütfen Yardım Edin.....

sım kartına kopyala

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi

sım kartına kopyala

Format nasıl atılıyor bilmiyorum lütfen neler yapıcam bana sölermisiniz şunu söliyim arkadaşlar sitelerdeki bütün temaları yükledim nokia asha 302 cep telefonu için ama hiçbirinde ekranda görüntüsü gözükmedi resimde gösterdiğim gibi siyah görünüyor lütfen bu konuda ne yapıcam bana yardım edin siz gerekirse beni facebookdan ekleyin arkadaşlar ben Buğrahan Başlık resmim gravatlı çıkıyor zaten tek ben çıkıyorum başka kimse çıkmıyor bekliyorum arkadaşlar............Şimdiden teşekkür ederim........

Uhops

Uhops

Üye
Format nasıl atılıyor bilmiyorum lütfen neler yapıcam bana sölermisiniz şunu söliyim arkadaşlar sitelerdeki bütün temaları yükledim nokia asha 302 cep telefonu için ama hiçbirinde ekranda görüntüsü gözükmedi resimde gösterdiğim gibi siyah görünüyor lütfen bu konuda ne yapıcam bana yardım edin siz gerekirse beni facebookdan ekleyin arkadaşlar ben Buğrahan Başlık resmim gravatlı çıkıyor zaten tek ben çıkıyorum başka kimse çıkmıyor bekliyorum arkadaşlar............Şimdiden teşekkür ederim........

format demek fabrika ayarı demek. Bide sorunu fazla büyütüyorsun.

BuGRaHaN_1989

Üye
    Konu Sahibi

format demek fabrika ayarı demek. Bide sorunu fazla büyütüyorsun.

Dediğini yaptım temayı yükledim oldu ama sonra telefonu kapadım açtım ekran gene siyah oldu birdaha kapatıp açıyorum ekran gene siyah temayı değiştiriyorum sonra gene seçiyorum gene ekran siyah oldu ne yapsam düzelirki temada problem olsa tamam dicem ama benim telefonda sorun var başka temalarda olmuyor ekran siyah oluyor lütfen yardım edin.....

Archonn

Archonn

Üye
Bu sıkıntı flash lite ile alakalı olabilir.Temanın bekleme ekranında flash saat varsa flash lite çalışmadığı için ekran karanlıktır.
Medya oynatıcısı da bozuk mu? Telefonu yeniden başlattığınızda düzelmesi gerek ama.. :/

Üst Alt