Temadan kaynaklanıyor. Telefonu 5-6 defa açıp kapanman lazım fotonun gelmesi için yada direk tefonun orjinal temasını uygula.
Telefonu ilk aldığındaki temalar varya onları kullan. Fark ettiysen bunlar boyu uzun eni kısa ekran. Fakat seninki boyu kısa(yükseklik) eni(sağdan sola uzunluk) uzun ekran. Başka temalar dene ama en iyi orjinal temayı kullanman.
Tamam sen ilk başta bi telefonu ilk aldığındaki temayı uygula bakalım olacakmı telefonda bi sorun olup olmadığını anlamak için...
Bu ilk dediğimi yap bakalım sonra gerisine bakarız. Tamammı.
Denedim gene ana ana ekranda görüntü göstermiyor internette araştırdım nokia asha 302 temaları gösteriyorlar yükledim telefona koydum benim telefonda galiba sorun var bunu nasıl ayarlayalım lütfen beni facebookdan eklermisin konuşalım senle ben halledelim olurmu senin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim inan bana ben rahatsız etmem kimseyi lütfen ekle beni şu yaz tek ben çıkarım facebookda Buğrahan Başlık
profil fotonda gömlekli kravatlı birimi var
Telefondan mağazayı gir öyle indir.
Format sart
Format Nasıl Atılıyor Öğretin Bana Atıyım Format Ama Telefonumdaki Numaraları Nasıl Çıkarıcam Çünkü Birdaha Ben Giremem Telefon Numaralarını Yazamam Lütfen Yardım Edin.....
sım kartına kopyala
Format nasıl atılıyor bilmiyorum lütfen neler yapıcam bana sölermisiniz şunu söliyim arkadaşlar sitelerdeki bütün temaları yükledim nokia asha 302 cep telefonu için ama hiçbirinde ekranda görüntüsü gözükmedi resimde gösterdiğim gibi siyah görünüyor lütfen bu konuda ne yapıcam bana yardım edin siz gerekirse beni facebookdan ekleyin arkadaşlar ben Buğrahan Başlık resmim gravatlı çıkıyor zaten tek ben çıkıyorum başka kimse çıkmıyor bekliyorum arkadaşlar............Şimdiden teşekkür ederim........
format demek fabrika ayarı demek. Bide sorunu fazla büyütüyorsun.