tskler..
yaren_dede Üye Konu Sahibi alpfidann' Alıntı: imzasız emege yazık Genişletmek için tıkla ... dostum cihazı hacklemen gerekir bu tür uygulamaları yuklemen için
alpfidann' Alıntı: imzasız emege yazık Genişletmek için tıkla ... dostum cihazı hacklemen gerekir bu tür uygulamaları yuklemen için
suleymaneser Üye Dede iş başında Teşekkürler. - - - Eklendi - - - yoda_238' Alıntı: programa girdikten 10 saniye sonra atıyo çözümü varmı?tel 701 Genişletmek için tıkla ... Programı Ayarlar>Telefon>Yüklü Uygulamalsr > Lumia Music Player den kaldır ve tekrar yüklemeyi dene umarım olur.
Dede iş başında Teşekkürler. - - - Eklendi - - - yoda_238' Alıntı: programa girdikten 10 saniye sonra atıyo çözümü varmı?tel 701 Genişletmek için tıkla ... Programı Ayarlar>Telefon>Yüklü Uygulamalsr > Lumia Music Player den kaldır ve tekrar yüklemeyi dene umarım olur.
yaren_dede Üye Konu Sahibi mustafasonmez' Alıntı: sertifika hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... sertifikası yok kendiniz imzalamalısınız
mustafasonmez' Alıntı: sertifika hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... sertifikası yok kendiniz imzalamalısınız