C6 01 Browser Donma Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

TACARA

Üye
    Konu Sahibi
C6 01 Browser Donma Sorunu ?
Arkadaşlar tek bende mi var bilmiyorum ama telefonun kendi tarayıcısındayken ilk önce kasıyor sonra donuyor. Donuyo deyince açılıyo diye düşünmeyin bataryayı çıkarıp tekrar takmak lazım telefonun kendine gelmesi için... Lütfen yardım edin en sonunda duvara fırlatacam bu lanet olası kalas telefonu :S

CABBAR

CABBAR

Üye
Sadece Sende değil genel sorun var güncelleme gelmesi bütün symbian belle refresh kullanıcılarının ortak isteği :ehe

MaxipmaN

Üye
opera mini ve mobile yukle mini takılmak için mobile indirme yapmak için

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Arkadaşlar tek bende mi var bilmiyorum ama telefonun kendi tarayıcısındayken ilk önce kasıyor sonra donuyor. Donuyo deyince açılıyo diye düşünmeyin bataryayı çıkarıp tekrar takmak lazım telefonun kendine gelmesi için... Lütfen yardım edin en sonunda duvara fırlatacam bu lanet olası kalas telefonu :S
Biz alıştık sende alışırsın zamanla :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
forumda yapılmış tarayıcı fixleri var ama onlarda sağlıklı çalışmayabiliyor..güncelleme şart :)

kLaks

Üye
bendede var aynı sorun :D bir şey sorucam bilen söylesin bataryayı çıkarıp takıyoruz bir zarar verirmi telefona ?

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen ben donmaları azda olsa indırdim ama

Anil-D

Anil-D

Üye
5800 navibarını portladım anna tarayıcı goruşlu

blackcemre

Üye
Bu tarayıcı sorunlu arakadaşlar daha yeni mi farkına varıyorsunuz beğenmiyor iseniz benimki gibi anna sürümüne geri dönüş yapın tarayıcıda hiç donma ve kasma yok.

Anil-D

Anil-D

Üye
5800 bolumundeki

lostiem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]günde max 6-7 kere çıkarıp takıyorum bataryayı takvim saat ayarı yapmaktan yoruldum artık. Anna da sorun yok diyosanız geçelim valla belle şişirilmiş bi balon.......[/SIZE][/COLOR]

aşian27

aşian27

Üye
Benim tel arada kendi kafasına göre donuyor mecbur batarya çıkartıyoruz. Opera Mini kullanıyorum o yüzden internette takılırken sorun olmuyor.

TACARA

Üye
    Konu Sahibi
Opera miniden de video ileyemiyorum ki youtube hariç? Desteklemiyor hiç..

Neyse peki ben bu Nokia Destek'e e-mail atsam dikkate alırlar mı? Bunu düzeltmeleri şart abi. Bataryayı çıkarıp takmaktan arka kapak yalama yaptı :S

- - - Eklendi - - -

Sadece Sende değil genel sorun var güncelleme gelmesi bütün symbian belle refresh kullanıcılarının ortak isteği :ehe

Teşekkürler.. Dayanamadım söylemeden duramayacağım.. İmzan çok süper :)