Yeni iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

-Fight-

-Fight-

Üye
6.1.3 var son sürüm olarak şuan ki sürümünüz ne acaba paylaşırmısınız

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi

Aynen öyle kardeşim :D neymiş 58 yav bizi hayata hazırladı resmen :d:

Benim c6-01 de beni hazırladı ama iphone ma şu an bir şey yapmak istemiyorum. Bir şey daha merak ediyorum pp25 ile yüklediğim uygulamalar garanti dışı bırakmaz di mi telefonu(şu an yapmayı düşünmüyorum ama aklımda bulunsun)

- - - Eklendi - - -

6.1.3 var son sürüm olarak şuan ki sürümünüz ne acaba paylaşırmısınız

şu anki sürümüm iOs5

-Fight-

-Fight-

Üye
ios 5.0 mı 5.1.1 mi

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
sürüme nerden bakıyorduk ya aldıgım yerde ios5 demişlerdi ayarlar genel hakkındaya girdim sürüm 6.0 diyo ??

-Fight-

-Fight-

Üye
ayarlar* gene* hakkında sürüm karşısında yazar

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
sürüm 6.0 yazıyor :ah

- - - Eklendi - - -

bana mesaj atabilir misin whatsappı yükleyeyim :/

-Fight-

-Fight-

Üye
yolladım mesaj olarak jb kullanmıyorsan güncelle gitsin

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
tşekkürler de güncellemek istemiyorum kalsın ya :D bir de wifi'a bağlı ama ayarlarda bağlı değil diyor bir de kişisel erişim noktası kapalı? pcden net kullanmak için napcam orası kapalı :D

-Fight-

-Fight-

Üye
hücresel ve 3g yi açın kişisel erişim noktasını girin usb ile bağlayın teli otomatik olarak bağlanacak internete pc

-Fight-

-Fight-

Üye
Wifi ye bağlıysa böyle olması gerek

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
şu %89'un yanındaki işaret ne?
rahatsız etme ne işe yarıyor?

creeper

creeper

Üye
Abov iOS 6 varmış, şarjın su gibi gidecek bak gör.

-Fight-

-Fight-

Üye
o küçük kilit ekran dondrme sensörünün kapalı olduğunu bildiriyr rahatsız etme ise 1 2 kez arandığında çalmaz ama aynı kişi 3 kez ararsa çalar ve favarilerdeki kişiler ararsa çalar hemen

creeper

creeper

Üye
%89'un yanındaki şey "düşey yöne kilitli" anlamına geliyor. Telefonu yan çevirsen de yan dönmüyor hep dik kalıyor ekran. Yatakta telefona bakmak için birebir.

Hime tuşuna çift tıklayın, alttaki menüyü sola kaydırın, müzik butonlarının solundaki buton işte. Oradan halledebilirsiniz.

-Fight-

-Fight-

Üye
ben bugun 11 de şarjdan çıkardım şimdi %88 seninki ba iyi :)

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
%89'un yanındaki şey "düşey yöne kilitli" anlamına geliyor. Telefonu yan çevirsen de yan dönmüyor hep dik kalıyor ekran. Yatakta telefona bakmak için birebir.

Hime tuşuna çift tıklayın, alttaki menüyü sola kaydırın, müzik butonlarının solundaki buton işte. Oradan halledebilirsiniz.

çok teşekkür ederim kardeşim cidden ya bu şarj sorununa çözüm yok mu senin sürüm kaç?

-Fight-

-Fight-

Üye
jb kullanmıyorsan güncelle gitsin 5.1.1 olsan güncelleme derdim bu arada İmessage de kullan öneririm

creeper

creeper

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim cidden ya bu şarj sorununa çözüm yok mu senin sürüm kaç?

Maalesef ki iOS 6.1.3

Pil sorunu için:

Takipçi Satın Al

Üst Alt