Android Cihazı PC'de ne derece kontrol edebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazı PC'de ne derece kontrol edebiliriz?
Ben LG Optimus L5 e612 kullanıcısıyım. Daha önce Nokia x2 telefonum vardı ve nokia pc suite ile anlık olmasa da mesela telefondan mesaj gönderebiliyordum. Anlık'tan kastım, mesela sen bir mesaj gönderdin, (PC den yazdın, telefondaki rehberin çıktı, numara seçtin ve yolladın) gelen mesaj anında PC de bildirim olarak çıkacak gibi bişi düşünün.
Nokia PC suite biraz farklı çalışıyodu. Şöyle ki mesaj atıyorsun, attığın mesajı görebilmek için PC suite i tekrar senkronize ediyosun, telefona mesaj gelince, ki sesi duyarsan, tekrar senkronize ediyorsun ve gelen mesajı görüp bir senkron daha yapıp yeni mesaj gönderiyosun.

Bu mesaj için örnekti (tabi bunun üzerine de bi program varsa harika olur :D )

Ama bu tarz şeyleri yapabileceğimiz PC uygulamaları, programları vs var mı? varsa ne tür programlar var, bilgisi olan paylaşabilir mi bu konuda?

seyamkk

seyamkk

Üye
MyPhoneExplorer portable Kullan !

• Beğen
Tepkiler: folfol322
avast

avast

Üye
team viever ile bile kontrol edebilrsin :)

• Beğen
restmod

restmod

Üye
Airdroid var onunla kontrol edebilir sms atabilirsin.markette bulabilirsin programi.

• Beğen
Tepkiler: folfol322 ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
  • Beğen
folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak herkese hakkaten teşekkür ederim. Şu an AirDroid kullanıyorum ve oldukça iyi. Sabahtan akşama kadar pc başında iş geçiren ve telefonu eline alamayan ben için harika bişi oldu, telefonu şarja takıyorum, Wireless açıyorum ve bağlanıyorum :D Çok teşekkürler, büyük bi zahmetten kurtuldum (hem müzik dinleyip hem mesaj yazıp üstüne bi de arama aldığımda ve telefon o sırada şarjdayken inanılmaz ısınıyo ama sorun yok :D o da çözülür bi şekilde herhal :P )

Yalnız benim evimde internet yok. Kablo üzerinden (USB) bağlantı yapıp benzer şekilde işlem yapabileceğim bi uygulama da var mı acaba bildiğiniz?

enver_techno

enver_techno

Üye
Ben tam tersini arıyorum :D
Telefondan PC'yi kontrol için en iyi uygulamanın ismi nedir ? ;)

Arai

Arai

Üye
Arkadaşlar LG nin OSP ( On Screen Phone ) programını indirip direk telefonu bilgisayarda kullansanıza?

enver_techno

enver_techno

Üye
Xperia Z1 de işe yaramaz o ;)

Üst Alt