killzone u oynamak istiyorum aslinda ama ps3 lazim
oohhooo
aklıma gelmiyo ki dur bakalım bi bakym arşive

cod 7 , crysis , bu kadar![]()

oyunlarla aran yok heralde hep maxicep![]()
![]()

, Age of Empire 2-3 , Age of Mytology , Max Payne 2 , Borderlands 2 , Area 51 , Soldier Of Fortune Payback 3 daha aklıma gelirse yazarım arkadaşlar 
gta san andreas -vice city tabi bilgisayar çöp olunca bu kadar oluyo![]()
en iyisi eski oyunlar 
crysis, frcry 1-2 ,Rainbow Siz Vegas 2 , Mafia 2 , Call Of Duty 5 World At War , Real Racing 3 ,Seriosus Sam 1-2 , Call of Juarez Bound in Blood ,Cal of Duty 1-2 , Call of Duty Black Ops 2 nerdeyse bitti, Age of Empire 2-3 , Age of Mytology , Max Payne 2 , Borderlands 2 , Area 51 , Soldier Of Fortune Payback 3 daha aklıma gelirse yazarım arkadaşlar
![]()
D
Ben genellikle online ve spor takılırım,bunlarında sonları yok![]()

peki gta sa & gta vice city nin verdiği tadı hangı oyun verdiiii
yeni oyunlar çok kötüen iyisi eski oyunlar
- - - Eklendi - - -
max payne nası güzelmi hep merak etmişimdir
bide solduer of fortuneD
İnternet Cafede arkadaşlarla yaptığımız counter strike 'ın tadı Call of Juarezde Yok 
Kesinlikle katılıyorumİnternet Cafede arkadaşlarla yaptığımız counter strike 'ın tadı Call of Juarezde Yok
![]()

peki gta sa & gta vice city nin verdiği tadı hangı oyun verdiiii
yeni oyunlar çok kötüen iyisi eski oyunlar
- - - Eklendi - - -
max payne nası güzelmi hep merak etmişimdir
bide solduer of fortuneD

fakat singleplayer modda oyunda serbestçe saldırı olanağın yok :/ singleplayerda oyunun belirlediği bölgelerden çıkamıyorsun yani crysis havası vermiyor ama klasik savaş oyunu kombinasyonları barındırıyor
bence arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun bi oyun 

Açıkçası max payne 2yi yaz tatilinde oyun bulamadığım için bitirmiştm ve bence hiç hoş bi oyun değil bi süre sonra sıkıyor...
Soldier or fortune payback 3 kısaca SOF 3 grafik konusundan yoksun olsa da Online veya Lan olarak çok eğlenceli çünkü çok geniş mapları varfakat singleplayer modda oyunda serbestçe saldırı olanağın yok :/ singleplayerda oyunun belirlediği bölgelerden çıkamıyorsun yani crysis havası vermiyor ama klasik savaş oyunu kombinasyonları barındırıyor
bence arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun bi oyun
- - - Eklendi - - -
Beyler ben size Rainbow Six Vegas 2 öneririm bi oynayın bırakamazsınız![]()
pc yokki yada ps3 
bende ps2 varpc yokki yada ps3
![]()
yaz tatilinde çalışıp kazandığım parayla PC 27`nin ücretini ödüyorum 
Ben de internet cafede oynuyorum PC 27'ye kimse oturmasın diye aylık para ödüyorumyaz tatilinde çalışıp kazandığım parayla PC 27`nin ücretini ödüyorum
![]()
ne kadar oduyosun merak ettim 
O paraya pc27 yi alirdin belki simdiyene kadar oduyosun merak ettim
![]()
ayrıca bilgisayarların güncelleme işine sorunlarına falan arada ben bakıyorum ödeşiyoruz
mesela adam hesaplıyo ortalama her bilgisayar günlük 3tl kazanç yapıyo 1 ayda 3x30dan 90tl benim aylık tutarım 90tl oluyo
ben de günlük ben de aylık 150-200 arası maaş alıyorum
kısacası yetiyo para 
oyunlarda sıfır kasma