ben de lumia ya yakınım ama flash desteği yok bide windows phone 8 var yeni bi sistem nasıl hiç bilmiyorum
internette flash isteyen sitelerde sorun çıkmazmı ??Flash desteği yok ama Windows Phone 8 çok güzel bir işletim sistemi.
internette flash isteyen sitelerde sorun çıkmazmı ??
kullanmayan siteler ne olucak mesela facebook kullanıyormu???Flash desteği artık yeni telefonların çoğunda yok. Siteler bile HTML5 kullanıyor
WP gerçekten çok stabil ve göze çok hoş gelen bir görüntüsü var kanımca.Mağaza da gelişiyor zaten çoğu uygulama oyun çıkıyor yavaş yavaş. Ama zevk meselesi tabiki. Şunu da söyleyeyim etrafta bazı tipler var "wp alma, nokia battı, uygulama yok oyun yok" YALAN. Aldığına pişman olmayacağının garantisini verebilirim sana.bi sorum daha olucak nokia normalde telefonları ucuz yapmaz bazı özellikleri soladan iyi olmasına rağmen ucuz beni tereddüt ettiren konu bu buna ne diyeceksiniz ???Bu tabiki senin zevkine kalmış bir şey. Çünkü biri android biri WP. Ben şahsen Lumia 520 'yi öneririm. Hem teknik özellikleri daha iyi hem de WP'nin stabilliğinden faydalanıyorWP gerçekten çok stabil ve göze çok hoş gelen bir görüntüsü var kanımca.Mağaza da gelişiyor zaten çoğu uygulama oyun çıkıyor yavaş yavaş. Ama zevk meselesi tabiki. Şunu da söyleyeyim etrafta bazı tipler var "wp alma, nokia battı, uygulama yok oyun yok" YALAN. Aldığına pişman olmayacağının garantisini verebilirim sana.
Bu sefer ucuz yapmış demekki aklı başına gelmiş. Niye olacak çok satsin diye.
kullanmayan siteler ne olucak mesela facebook kullanıyormu???
gb ile ics arasında performans farkı ne ??Telefonun orjinal yazılımı o kadar güzel değil. Ancak gb yazılımı telefona tam oturmuş. İcs biraz tırt. Ancak cm9 rom yüklersen o zaman telefon oluyor canavar. Telefonun batarya performansı aslında iyi ancak bana kadar yetmiyor. Çünkü günde 5 saat interneti kullanan benim gibi biri özellikle ics gibi yoğun ram kullanan bir romda akşam zor çıkıyor. Ama sonuçta sen bilirsin. Gb de kalırsan ne ram sorunu ne de batarya sorunu hiçbirini yaşamazsin