Tavsiyenize ihtiyacim var nokia lumia 520 mi ? Sony xperia sola mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

sxsnl520

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyenize ihtiyacim var nokia lumia 520 mi ? Sony xperia sola mi ?
yeni telefon alıcam sony xperia sola ile nokia lumia arasında kaldım sizce hagisi?????????

şimdiden tavsiyelriniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
sola daha iyi teknik özellik bakımından. ama batarya süresi sıkıntı yapıyormuş. lumia 520 dede flaş yok ama batarya süresi uzun gene senin tercihin ama bana kalırsa lumia 520 :oke:

- - - Eklendi - - -

http://www.ceptown.com/model/1969/sony-xperia-sola

- - - Eklendi - - -

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-520-vs-Sony-Xperia-sola

- - - Eklendi - - -

bu sitelere bakmanı öneririm kardeşim kolay gelsin :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Lumia 520 alırdım. Oyunlar haricinde Sola'dan çok daha iyi bir performans sağlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Kerim.

Kerim.

Üye
Ben 520 alirdim cok guzel telefon

alperen kutuk

Üye

işlemcileri aynı hızda ama lumia nın ekran daha büyük ben olsam 520 alırdım.

enterneoll

enterneoll

Üye
azıcık daha para ekleyip s3 mini al pişman olma istediğin kadar uygulama ve oyuna ulaş ve eğer illa bu ikisi arasında seçim yapıcaksan sola

..maHsun..

Üye
2 side değil general Mobile discovery al

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
hiçbiri değil biraz bekle sony xperia l al on numara telefon teknosa ya bile 899 a geldi teknosa gibi kazıkçı bir mağazaya bu fiyatta geldiyse 1 aya yakın bekle 600-700 e alırsın hemde pişman olmazsın çünkü 1gb ram s3 ün işlemcisi ile 1 ghz çift çekirdekli işlemci ve çok iyi bir ekran kartı var her türlü oyunu açar benimde almayı düşündüğüm bir model :good:
[video=youtube;fpNekhP7CEk]http://www.youtube.com/watch?v=fpNekhP7CEk[/video]

sxsnl520

Üye
    Konu Sahibi
ben de lumia ya yakınım ama flash desteği yok bide windows phone 8 var yeni bi sistem nasıl hiç bilmiyorum

fk555897

fk555897

Üye
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bu tabiki senin zevkine kalmış bir şey. Çünkü biri android biri WP. Ben şahsen Lumia 520 'yi öneririm. Hem teknik özellikleri daha iyi hem de WP'nin stabilliğinden faydalanıyor :) WP gerçekten çok stabil ve göze çok hoş gelen bir görüntüsü var kanımca.Mağaza da gelişiyor zaten çoğu uygulama oyun çıkıyor yavaş yavaş. Ama zevk meselesi tabiki. Şunu da söyleyeyim etrafta bazı tipler var "wp alma, nokia battı, uygulama yok oyun yok" YALAN. Aldığına pişman olmayacağının garantisini verebilirim sana.

sxsnl520

Üye
    Konu Sahibi
Bu tabiki senin zevkine kalmış bir şey. Çünkü biri android biri WP. Ben şahsen Lumia 520 'yi öneririm. Hem teknik özellikleri daha iyi hem de WP'nin stabilliğinden faydalanıyor :) WP gerçekten çok stabil ve göze çok hoş gelen bir görüntüsü var kanımca.Mağaza da gelişiyor zaten çoğu uygulama oyun çıkıyor yavaş yavaş. Ama zevk meselesi tabiki. Şunu da söyleyeyim etrafta bazı tipler var "wp alma, nokia battı, uygulama yok oyun yok" YALAN. Aldığına pişman olmayacağının garantisini verebilirim sana.
bi sorum daha olucak nokia normalde telefonları ucuz yapmaz bazı özellikleri soladan iyi olmasına rağmen ucuz beni tereddüt ettiren konu bu buna ne diyeceksiniz ???

TheCower

TheCower

Üye
Bu sefer ucuz yapmış demekki aklı başına gelmiş. Niye olacak çok satsin diye.

fk555897

fk555897

Üye
kullanmayan siteler ne olucak mesela facebook kullanıyormu???

Facebook Flash Player istemiyor. Ama tercih senin. Çoğu site yavaş yavaş HTML 5'e geçiyor. Yeni çıkan telefonların çoğu HTML5 kullanıyor ve Flash Player desteklemiyor.

TheCower

TheCower

Üye
Telefonun orjinal yazılımı o kadar güzel değil. Ancak gb yazılımı telefona tam oturmuş. İcs biraz tırt. Ancak cm9 rom yüklersen o zaman telefon oluyor canavar. Telefonun batarya performansı aslında iyi ancak bana kadar yetmiyor. Çünkü günde 5 saat interneti kullanan benim gibi biri özellikle ics gibi yoğun ram kullanan bir romda akşam zor çıkıyor. Ama sonuçta sen bilirsin. Gb de kalırsan ne ram sorunu ne de batarya sorunu hiçbirini yaşamazsin

sxsnl520

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun orjinal yazılımı o kadar güzel değil. Ancak gb yazılımı telefona tam oturmuş. İcs biraz tırt. Ancak cm9 rom yüklersen o zaman telefon oluyor canavar. Telefonun batarya performansı aslında iyi ancak bana kadar yetmiyor. Çünkü günde 5 saat interneti kullanan benim gibi biri özellikle ics gibi yoğun ram kullanan bir romda akşam zor çıkıyor. Ama sonuçta sen bilirsin. Gb de kalırsan ne ram sorunu ne de batarya sorunu hiçbirini yaşamazsin
gb ile ics arasında performans farkı ne ??

Üst Alt