neb ben
Üye
Leptop alma konusunda küçük bi yardım lazım ..
Merhaba arkadaşlar, ben leptop almak istiyorum ve biraz yardıma ihtiyacım var. aklımdan geçen almak istediğim leptop aşağıdaki casper nirvana ama internette biraz araştırma yaptığımda büyük bir kötüleme kampanyasıyla karşılaştım casper için. mutlaka memnun olmayanlar kötüler vardır ama bir çoğu ortalığı karıştıran insanların yorumları olduğu için güvenemedim hiç birine. bende şimdi en güvendiğim forumdan yardım istiyorum
özellikleri şöyle:
[h=3]
1.897 tl fiyatı
genel olarak özellikleri iyi ve oyun oynamak dışında da (çizimdir şudur budur) başka bir şey pek yapmıcam. Siz ne diyorsunuz almalı mıyım? fiyatı iyi mi? bu leptobu öneriyor musunuz? yada önerdiğiniz daha iyi bir leptop var mı?
özellikleri şöyle:[h=3]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/h]- Intel® Core ™ i7-3632QM İşlemci
- İşlemci hızı 2.20 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
- Windows 8
- 16 GB DDR3 Bellek
- 15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran
- 3 GB DDR3 NVIDIA Geforce GT635M Optimus Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)
- 1 TB SATA harddisk
- Chipset: Intel® HM76 Chipset
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.897 tl fiyatı
genel olarak özellikleri iyi ve oyun oynamak dışında da (çizimdir şudur budur) başka bir şey pek yapmıcam. Siz ne diyorsunuz almalı mıyım? fiyatı iyi mi? bu leptobu öneriyor musunuz? yada önerdiğiniz daha iyi bir leptop var mı?

bana bu özelliklerlerde ve en uygun fiyatlarda bi leptop önerir misiniz? bide marka olarak acer asus samsung ve msı bu 4 markaya mı bakmalıyım ?
bende gt635m li laptop alacaktım konu açmıştım bana 454tr tavsiye edildi onu alacaktım sonra 602xtr gördüm ve şiparişi verdim inş sorunsuzca kutudan çıkar