SİZCE BU LAPTOP GTA 5 KALDIRIRMI :) =???

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
SİZCE BU LAPTOP GTA 5 KALDIRIRMI :) =???
İşlemci : Intel Core i7-4702MQ (4.nesil), İşlemci Hızı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.20 GHz,. 6MB Intel Akıllı Bellek
İşletim Sistemi : Windows 8.1
Ram : 8 GB DDR3
Harddisk : 750 GB Sata
Ekran Kartı : 3 GB DDR3 Nvidia GT740M Optimus Ekran Kartı- 2 GB Ayrılmış Bellek
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ana Kart : Intel HM86 Chipset

tory1tory

tory1tory

Üye
low medium arası bence kaldırır

ismail

ismail

Üye
gtav nasıl çıkacak bilmiyoz ki belki gtaıv gibi sorunlu mu olacak. ama sorunsuz bi şekilde çıkarsa lowda sorunsuz oynatır diye düşünüyorum

fk555897

fk555897

Üye
Düşük ayarda oynarsın.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
low orta karışımı oynatır diye düşünüyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
SSD olsa ve en azından 760m falan olsa medium da 30 fps alirsin

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
arkadaslar oyun daha daha çıkmadı akabinde resmi sistem gereksinimleri açıklanmadı o yüzden simdi yorum yapmak için erken.

ibanez75612

Üye
Gta 5 pcye 2yil sonra anca çıkar ozamana kadar beklersin ben 2 ay once bitirdim ps3de :)

MaxipmaN

Üye
740m düşük kalacaktır

bulentercan

Üye
Ya bu kadar donanım gerekli mi bu a oyun icin ps3e alır mis gibi oynarım 4000 tl lik donanım mı olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
SSD olsa ve en azından 760m falan olsa medium da 30 fps alirsin
Yanlış bilgi vermeyelim ssd'nin fps artışına hiç bir şekilde faydası olmaz. 3 gb olması da kafa karıştırmasın 740'ın o oyunu ortada açması zor düşükte açar illaki ama ne kadar tat verir muamma. O oyunu rahat oynayabilmek için en az gtx serisi lazım.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yanlış bilgi vermeyelim ssd'nin fps artışına hiç bir şekilde faydası olmaz. 3 gb olması da kafa karıştırmasın 740'ın o oyunu ortada açması zor düşükte açar illaki ama ne kadar tat verir muamma. O oyunu rahat oynayabilmek için en az gtx serisi lazım.
ben fps den bahsetmiyorum ama ssd nin oyun performasını etkileri kanıtlanmıştır üstelik her gtx ibaresi bulunan kart oyunları iyi oynatır diye bir kural yoktur gtx740 giri-orta seviye en son oyunları anca low-medium ayarlarda oynatabilen bir kartır eğer oyundan tam performan için aslında gtx880m ve ya gtx780m gibi kartların bulunması gerekir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben fps den bahsetmiyorum ama ssd nin oyun performasını etkileri kanıtlanmıştır üstelik her gtx ibaresi bulunan kart oyunları iyi oynatır diye bir kural yoktur gtx740 giri-orta seviye en son oyunları anca low-medium ayarlarda oynatabilen bir kartır eğer oyundan tam performan için aslında gtx880m ve ya gtx780m gibi kartların bulunması gerekir
Arkadaşım ssd oyun performansını artırır ancak sadece load sürelerini kısaltır ssd fps yükseltmez! Her gtx olan kart zaten iyi oynatır diye birşey yok ancak 740m 64 bit ve ddr3, gtx serileri ise en az 660dan başlıyor her türlü 740mden iyi bir kart 128 bit, ve gddr5 yani her konuda üstün. Ancak tabiki gtx660m ile 870m bir tutulmaz.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci