Yeni iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iPhone
Merhaba c601den bugün iPhone 4se geçtim oyun uygulama falan ne önerirsiniz?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Whatsapp, temple run ;)

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp paralı temple runu indirdim

x-scarface

x-scarface

Üye
Oyunlar;

Uygulamalar;

• Beğen
Tepkiler: Joker
x-scarface

x-scarface

Üye
Hepsi markette ücretsiz :ok2:

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
İos bölümüne bekleriz kardeş :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
25pp kullanarak bedav yükleyebilirsiniz oyunları üstkonuda anlatım var.

x-scarface

x-scarface

Üye
25pp kullanarak bedav yükleyebilirsiniz oyunları üstkonuda anlatım var.

Cihazı yeni alan birine kendini de öldürsen bu tür şeylere yönlendirmezsin kardeşim ben kendimden biliyorum :D

Önce cihazı kullansın biraz bıksın yeni şeyler arasında o zaman kendi yapmak isteyecektir.

• Beğen
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tşk ederim 25ppyi biliyorum takip ediyordum telefonu almadan önce de. Diyorlar ki sonra girmiyor atıyor falan diyorlar ben pcden nasıl müzik resim oyun flan atıcam bilmiyorum birisi yardım edebilir mi?

- - - Eklendi - - -

bir de oyun bölümdekileri indirip telefonda kullanabilir miyim jb mi lazım?

- - - Eklendi - - -

ya bir de ios5 bu bana şey sordu 6.1.4 mü ne hazır güncelle dedi hayır dedim ayarlarda kırmızı 1 yazıyor güncelleyeyim mi napıyım kalsın mı?

awdil

awdil

Üye
Güncelleyin sorun olmaz.

creeper

creeper

Üye
25pp'yi bizzat kullanıyorum. Cihazı itunes ile eşleyince veya cihazı kapatıp açınca, korsan uygulamalar açılmamaya başlar. Bunun çözümü basit, yine 25pp'yi açıp, bi yerde bi tuş var ona basıyorsun, program kendi çapında bir şeyler yapıyo 5-10 saniye, sonra cihazı çıkar ve tüm korsan uygulamaları kullanmaya devam et. :) şu an mobilim o yüzden programdaki o tuşun nerede olduğuna internetten bak.

- - - Eklendi - - -

ha bu arada ios 5 varsa bence güncellemeyin, ben pişman oldum ios 6 pil canavarı, sakın gelmeyin 6'ya. Direk 7'ye atlayın sonbaharda.

- - - Eklendi - - -

ha bu arada ios 5 varsa bence güncellemeyin, ben pişman oldum ios 6 pil canavarı, sakın gelmeyin 6'ya. Direk 7'ye atlayın sonbaharda.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hepinize

- - - Eklendi - - -

Buradaki oyunlar uygulamaları yüklemek için jb mi laZım

-Fight-

-Fight-

Üye
whatsapp yüklemek istiyorsan vereyim ıd imi yükle

creeper

creeper

Üye
jailbreak illa şart değil, 25pp ile de yükleyebilirsin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Cihazı yeni alan birine kendini de öldürsen bu tür şeylere yönlendirmezsin kardeşim ben kendimden biliyorum :D

Önce cihazı kullansın biraz bıksın yeni şeyler arasında o zaman kendi yapmak isteyecektir.

Ben ne zaman ki 5800'a cfw attım. O günden beri korkum yok. :D Çünkü anladım ki piyasada belli olan yapabildiğimiz yazılımsal oyunlar -başka ne desem bilemedim :D- cihaza zarar vermiyor. Her zaman geri döndürebiliyoruz.

-Fight-

-Fight-

Üye

4s için 6.1.4 sürümü yok yanlışınız olmasın

x-scarface

x-scarface

Üye

Ben ne zaman ki 5800'a cfw attım. O günden beri korkum yok. :D Çünkü anladım ki piyasada belli olan yapabildiğimiz yazılımsal oyunlar -başka ne desem bilemedim :D- cihaza zarar vermiyor. Her zaman geri döndürebiliyoruz.

Aynen öyle kardeşim :D neymiş 58 yav bizi hayata hazırladı resmen :d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt