Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Valeeeee28

Üye
Beyler nereye yazacagımı bılemedım Ag adı: Greddy2 şifre:123 gelın

androidb

Üye
acaba sd dosyası yüklemeden çalışmıyormu hem bu sd dosyası ne işe yarıyor

Ben sd yuklemeden çalıştırdım sadece apk yi kur. Sd herhalde cok buyuk oyunlar icin gerekli bnde tam bilmiyorum

fearleft

Üye
Cok güzel oyun emegine saglık simdilik para hilesi olmadan oynuyorum ve hiçbir sorun yok galaxy s4 sorunsuz çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

samedagacan

Üye
Bu oyunu para hilesi olmadan 2 kere bitirmeme rağmen daha doyamadım oyuna teşekkürler paylaşım için.

ArifYılmaz42

Üye
benim telefona olmamasına rağmen helal olsun buram buram emek kokuyo konu helal olsun verdim beğenini :D

• Beğen

emreağır

Üye
galaxy ace da kasarmı acaba bu oyun

bnyo98

Üye
Titanium back dosyasını bulamadım :(

HERGULER

Üye
Teşekkürler. s3 sorunsuz çalışıyor. Muhteşem oyun. Hileye ferek yok. Titanium ayri bir olay hocam. Yoksa yoktur.

kingci09

Üye
Beyler önceden oyunu indirip oynadım ama para hilesi yoktu bunu denicem ins olur :D

- - - Eklendi - - -

Titanium Backup dosyası yok nasıl olcak

zeysanda

Üye
galaxy ace sı olan arkadaş varsa hıc denemesın bıle apk sı bıle kurulmuyor data yı gectım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ace de deneyen varmı kasıyormu ? daha doğrusu oynanabilecek derecemi kasıyor :D

ayldz16

Üye
Selam admin eline saglik cok guzel ama ben bi turlu kuramadim beceremiyom galaxy s4 benm tlf..bu oyun ve diger uygulamalar icin parayla nasil alinir bileniniz varsa lutfen beni bilgilendirin..selam ve dua ile..

- - - Eklendi - - -

Yardimci olursaniz cok sevinirim acil 05363003839 ben sizi ararim

- - - Eklendi - - -

Fearleft nasil yaptin benimde s4 lutfen yardimci olurmusun..hatta tlf verim ben arim tarif et bi turlu beceremiyom..acil yardim..

- - - Eklendi - - -

Remember me lutfen beni bilgilendir yardimci ol lutfen samsung galxy s4

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Selam admin eline saglik cok guzel ama ben bi turlu kuramadim beceremiyom galaxy s4 benm tlf..bu oyun ve diger uygulamalar icin parayla nasil alinir bileniniz varsa lutfen beni bilgilendirin..selam ve dua ile..

- - - Eklendi - - -

Yardimci olursaniz cok sevinirim acil 05363003839 ben sizi ararim

- - - Eklendi - - -

Fearleft nasil yaptin benimde s4 lutfen yardimci olurmusun..hatta tlf verim ben arim tarif et bi turlu beceremiyom..acil yardim..

- - - Eklendi - - -

Remember me lutfen beni bilgilendir yardimci ol lutfen samsung galxy s4
yeni sürüm ile s4 tam uyumlu hale getirilmiş
buyur kardeşim :oke:
apk:
sd dosyası:
kurulum:
1.)ilk apk yi telefon hafızasına at ve telefon hafızasına attığın apkyi aç yükle eğer apkyi yükleyemiyorsan bir pencere gelecek bilinmeyen kaynaklı diye yazana tık koy sonra yine yükle 2
2.)apkyi yükledin şimdi apkyi aç sd dosyası indirsin /eğer internet yoksa yukarda verdiğim sd dosyası bütün partları indir
3.indirdiğin partları "part1" üstüne gel sağ tıkla masaüstüne çıkar" çıkardığın com diye yazar onu kopyala telefona at (telefonu bilgisayara bağla bu şekilde atarsın hızlı bitmiş olur)
4.sd dosyası yüklemesi bittiyse oyunu aç ama wifi ile birkere aç lisans kontrolü yapacak,lisans kontrolü yaptıysa artık oyundasın :oke:

eğer takıldığın biryer varsa yardımcı olalım :oke:

ayldz16

Üye
Selam kardesim Allah bin kere razi olsun ya ne kadar kolaymis hemen yuklendi ya allah tuttugunu altin etsin Allah aklini kalbini ruhunu risalei nura musahhar yapsin

- - - Eklendi - - -

Modern combat 4 bu oyunuda cok istiyorum ama yukliyemedim bundada yardimci olabilrsen o kadar dua edecemki insallah...eline saglik yaptigin cok guzel ve faydali bi hizmet sana destek olmamiz icin ne yapabilir...(modern combat4) oyunu yuklemk icin lutfen kardesim degerli vaktini aliyorum ama ne yspalim beceremiyoz tlf yazik

- - - Eklendi - - -

Remembe me kardesim cumle arkadaslar adina cok tesekkür ederiz eline saglik sizun gibi kardeslere gercekten ihtiyac cok

- - - Eklendi - - -

Remembe me kardesim cumle arkadaslar adina cok tesekkür ederiz eline saglik sizun gibi kardeslere gercekten ihtiyac cok

- - - Eklendi - - -

1.modern combat
2.GT oyunu var daha aklima gelmiyen bi suru oyun var keske diyalogumz saglm olsada sorunlari cozebilsek

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
lg optimus l5e uyumlu olan most wanted varmı varsa link verirseniz seviinirim şimdiden tşkkrler

EmReRoĞlU

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

xyakupx

xyakupx

Üye
rootsuz telefona olmuyor mu

wildtiger223

wildtiger223

Üye
S III mini de dediğin gibi yaptım most wanted i açmaya çalışıyorum çalışmayı durdurdu diyor. şimdi hiç açılmıyor most wanted

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Tesekkurler

Üst Alt