ben daha böyle bir sorunla karşılaşmadım
ÇaRşI 2387 Üye asigsasi' Alıntı: ben daha böyle bir sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... birden fazla gıriş ekranı kullanıyorum o yüzdenmi acaba
asigsasi' Alıntı: ben daha böyle bir sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... birden fazla gıriş ekranı kullanıyorum o yüzdenmi acaba
asigsasi Üye Konu Sahibi kartal2387' Alıntı: birden fazla gıriş ekranı kullanıyorum o yüzdenmi acaba Genişletmek için tıkla ... bende 5 adet kullanıyorum
kartal2387' Alıntı: birden fazla gıriş ekranı kullanıyorum o yüzdenmi acaba Genişletmek için tıkla ... bende 5 adet kullanıyorum
ÇaRşI 2387 Üye asigsasi' Alıntı: telefonun hacklı ve yamalar aktif mi Genişletmek için tıkla ... yamalar aktif
yaren_dede Üye kartal2387' Alıntı: saat hep geri kalıyor neden acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sayfa değiştirdiğinde yada menüden ev ekranına döndüğünde değişmesi lazım, son sürümümü kullanıyorsun?
kartal2387' Alıntı: saat hep geri kalıyor neden acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sayfa değiştirdiğinde yada menüden ev ekranına döndüğünde değişmesi lazım, son sürümümü kullanıyorsun?
ÇaRşI 2387 Üye yaren_dede' Alıntı: sayfa değiştirdiğinde yada menüden ev ekranına döndüğünde değişmesi lazım, son sürümümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... son sürüm tabiki - - - Eklendi - - -
yaren_dede' Alıntı: sayfa değiştirdiğinde yada menüden ev ekranına döndüğünde değişmesi lazım, son sürümümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... son sürüm tabiki - - - Eklendi - - -
ÇaRşI 2387 Üye achambo' Alıntı: rompatcher veya appstoptan widgeti kapattıysan çalışmaz Genişletmek için tıkla ... : appstop mantıklı
achambo' Alıntı: rompatcher veya appstoptan widgeti kapattıysan çalışmaz Genişletmek için tıkla ... : appstop mantıklı