müşteri velinimetimizdir - miş

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
Wp yi gerçekten çok sevdim androidden sonra s2 kullanıyordum ilk çıktığında almıştım ama sonra sonra telefon kendinden geçti kasma donma aldı gitti başını kurtaramadım sattım. Wp den gerçekten memnunum ancak şu oyunlarda ve uygulamalarda ram kısıtlaması beni uyuz ediyor

serinaga

serinaga

Üye
Kim ne derse desin, bilgi birikimi tecrübe ile sabittir. Bilip bilmeden konuşmak yerine tecrübeli arkadaşlara kulak verelim ...

enterneoll

enterneoll

Üye
abi android hd oyunlar yükleyince kasıyor diyenler olmuş tabi haklısınız sizin sistemde hd oyun olmadığıodan sadece kutucuklar olduğundan kasamıyor(note 2 ve galaxy s3 kasmıyor bu arada)
bu arada 620 512 mb ram'e sahip ve asphalt 7 oynatamıyor o stabil sistemde olucak işmi stabil olayan kasan berbat sistem androidde 512 mb ram'e sahip telefonlar oynatıyor olsun wp stabil.
androidde 512 mb ram'i olan cihazlar lumia 920den fazla hd oyun çalıştırıyor. ama android stabil değil tabi unutmamak lazım dimi neyseki kasmıyor ama hiç birşeyde yapamıyoruz. mesela kıyaslama yapalım
sIII mini (650-800tl)
lumia 920(1450-1650tl)
s3 mini oynatılan hd oyun sayısı ve uygulamalar ve telefonda kullanılabilirlik üst seviyede ama fiyatı lumiadan düşük daha ne olsun ki nasıl anlatılabilir olay tabi aynı durum ios içinde geçerli biraz daha pahalıdır ama parasını hak eder wp ise kes,inlikle parasını haketmiyor. umarım bu mesaj silinmez burada amaç kızdırmak değil 7 sayfayı özetlemektir.

PureFood

PureFood

Üye
Asphalt 7 512 MB RAM'li cihazları destekliyor.

[video=youtube;mZth23wTzlc]http://www.youtube.com/watch?v=mZth23wTzlc[/video]

Bilip bilmeden konuşmayalım.

enterneoll

enterneoll

Üye
Asphalt 7 512 MB RAM'li cihazları destekliyor.

[video=youtube;mZth23wTzlc]http://www.youtube.com/watch?v=mZth23wTzlc[/video]

Bilip bilmeden konuşmayalım.

pardon asphalt 7 için özür diliyorum fakat modern combat, SUBWAY SURFERS, TEMPLE RUN gibi düşük oyunlarda mı çalışıyor mu acaba ?

evarietyw

evarietyw

Üye

pardon asphalt 7 için özür diliyorum fakat modern combat, SUBWAY SURFERS, TEMPLE RUN gibi düşük oyunlarda mı çalışıyor mu acaba ?

ram kısıtlaması olmasa çalıştırır emin ol bende android kullandım biliyorum htc 8s galaxy s2 den en az on kat daha iyi çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Bide bence artık bu konu amacını aştı devam etmesinin Bi mantığı yok

enterneoll

enterneoll

Üye
ram kısıtlaması olmasa çalıştırır emin ol bende android kullandım biliyorum htc 8s galaxy s2 den en az on kat daha iyi çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Bide bence artık bu konu amacını aştı devam etmesinin Bi mantığı yok

ah doğru wp ram optimizasyonu yapıp çalıştırıcaktı kaç ay önce çkmıştı bu oyunlar ??? sonuç olarak wp'de 512 mb rami olan cihazlarda çalışmıyor değil mi ?

man20

man20

Üye

ah doğru wp ram optimizasyonu yapıp çalıştırıcaktı kaç ay önce çkmıştı bu oyunlar ??? sonuç olarak wp'de 512 mb rami olan cihazlarda çalışmıyor değil mi ?

çalışmasına çalışır 512 mb ram'lilerde ama üreticiler uğraşmıyor. Çünkü wp yeni sistem olduğu ve eksiklikleri olduğu için üreticilerde pek ilgilenmiyorlar malesef.

evarietyw

evarietyw

Üye

ram optimizasyonunu Windows değil oyunu üretici firma yapacak bu bir. İkincisi yüz liralık Çin malı telefonlarda olan Bi işletim sistemini kullanmıyoruz Allaha şükür bu bile yeter. Android öncelikle kendi seviyesini yükseltsin sonra wp ile yarışabilir

enterneoll

enterneoll

Üye

çalışmasına çalışır 512 mb ram'lilerde ama üreticiler uğraşmıyor. Çünkü wp yeni sistem olduğu ve eksiklikleri olduğu için üreticilerde pek ilgilenmiyorlar malesef.
yani burada anlatmak istediğiniz uygulama istiyorsak 512mb ram wp kesinlikle alamamız değil mi ?

- - - Eklendi - - -

ram optimizasyonunu Windows değil oyunu üretici firma yapacak bu bir. İkincisi yüz liralık Çin malı telefonlarda olan Bi işletim sistemini kullanmıyoruz Allaha şükür bu bile yeter. Android öncelikle kendi seviyesini yükseltsin sonra wp ile yarışabilir

ben olsam farklı düşünürdüm düşünsene 250 tl'lik cihaz subway surfers temple run oynatıyor :D

evarietyw

evarietyw

Üye
uygulamadan yana Bi sıkıntım yok. Söylediğinden kastın oyun ise zaten bin liradan aşağı Bi android telefonun oynatacağı oyun hiç olmasın daha iyi. Üst segment Bi wp her turlu işimizi görür. Ayrıca andoid kaç yıldır var ilk çıktığında durumu neydi ? Wp kaç yıldır var ne kadarlık Bi pazar payını kaptı bu sure içinde. İos ilk çıktığında bundan bile olmaz dendi marketinde 70 bin uygulama vardı. Şimdi durum ne peki? Adamlar tartışmasız lider. Eğer bundan iki üç yıl sonra wp gerekli noktaya gelemezse o zaman eleştirinizi yapabilirsiniz. Şimdiki sadece karalama oluyo başka bişe değil

- - - Eklendi - - -

oynatma denildiğinde anladığımız şeyler farklı demek. Sen anladığın şekilde oynamaya devam et :)

enterneoll

enterneoll

Üye
uygulamadan yana Bi sıkıntım yok. Söylediğinden kastın oyun ise zaten bin liradan aşağı Bi android telefonun oynatacağı oyun hiç olmasın daha iyi. Üst segment Bi wp her turlu işimizi görür. Ayrıca andoid kaç yıldır var ilk çıktığında durumu neydi ? Wp kaç yıldır var ne kadarlık Bi pazar payını kaptı bu sure içinde. İos ilk çıktığında bundan bile olmaz dendi marketinde 70 bin uygulama vardı. Şimdi durum ne peki? Adamlar tartışmasız lider. Eğer bundan iki üç yıl sonra wp gerekli noktaya gelemezse o zaman eleştirinizi yapabilirsiniz. Şimdiki sadece karalama oluyo başka bişe değil

- - - Eklendi - - -

wp androidden önce vardı :D

evarietyw

evarietyw

Üye

o öyle olmaz yanlız wp=wp
o zaman android 2.3 ile 4.2 yi karşılaştır arada uçurum gibi performans artışı var ve uygulama gibi konulardada

açık kaynak kod kullanıp piyasada değer arttıracaksa android gibi böyle kalsın razıyım iki milyar verip ondan sonra aynı işletim sistemini çakma Bi telefonda görmek istemem

enterneoll

enterneoll

Üye
açık kaynak kod kullanıp piyasada değer arttıracaksa android gibi böyle kalsın razıyım iki milyar verip ondan sonra aynı işletim sistemini çakma Bi telefonda görmek istemem

bende 1500 tl verip 250 tl lik telefonların çalıştırdıklarını çalıştırmıyacak gelde kafayı yeme :D

evarietyw

evarietyw

Üye

bende 1500 tl verip 250 tl lik telefonların çalıştırdıklarını çalıştırmıyacak gelde kafayı yeme :D

mantaliteler farklı beklentiler farklı. Hala çalıştırmicak diyorsun. Bari gelmedi de o zaman hak verirdim.neyse androidinle mutluluklar :)

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
sameet33

sameet33

Üye
Şu gereksiz konuyu kilitleyin bence artık

partyhard

Üye
Ne kadar fesatsınız siz milyar verip alabiliyosunuz ama herkes alamaz onlar kullanmasın mı? temple 2 oynayamasın mı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Dünden beri sabredip konuyu özenle takip ediyorum.

Herkes içini döküp rahatladıgına göre biraz da ben bişeyler katayım.

Şimdi isim vermiyecem aranızda "kesinlikle İphone al WP sana göre değil" diye uyarmama rağmen Lumia920 alan arkadaşlarımız var,Sen WP'den sıkılırsın Android bir cihaz bak dememe rağmen Lumia820 alan arkadaşımız da var,hadi bir tane de isim vereyim "MtCommandTr" Can kardeşime sen Meego'dan başka cihazda rahat edemezsin sakın Lumia920'yi alma dememe ragmen Sarı Lumia920'yi aldı. Ona o cihazı sattırıp Sgs3 aldıran da ben. Can'da şu anda hTc one var ve Meego N9 arıyor. Demem o ki kimse burada gönüllü olarak soru ve sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışanlara çamur atmaya kalkmasın ki yarın yine işiniz düştüğünde o gönüllüleri burada bulasınız.

maxicep.com sitelerinde hiç bir firmayla herhangi bir maddi ilişki içinde olan bir tek yönetici yok olamaz da zira anında site ile ilişiği kesilir.

Bizi sitesine reklam almak için firmaların one surdugu; kendi cihazlarının methedilmesi şartını kabul eden,rakip firma cihazlarının kötülenmesi ve kötülenen konuların müsamaha ile karşılanması karşılığında hediye cihaz alan sitelerle karıştırmayın.

Burada Lumia920 tanıtımı yapıldığı gün sahte üyelik alıp cihaz çıktığında cihazı almış gibi yapıp karalama konusu açan insanlara da rastladık,cihazı alıp karşılaştığı gerçek sorunları ortak akıl ile çözmek için yardımlaşanlara da. O yüzden burada birisine funboy,fanatik,o,şu bu gibi ithamlarda bulunmadan önce iki kere duşunun. Birincisi forum kuralları gereği yasaktır ikincisi de etik kurallarına yakışmaz.

Sistemleri karşılaştırmama gerek yok zaten bu konuda sistemlerle ilgili söylenecek bir şey de yok. Kişi kullandığı sistemden memnunsa kimseye laf düşmez. Memnun değilse de diğer sistemleri tecrübe edebilir. Fakat bir kişi sistemden memnun değilse bu o sistemin "berbat" olduğunu değil o sistemin o kişiye uygun olmadığını gösterir. Bu durumda kişi telefon ve sistem tercihinde "hata" yapmış demektir. Kimseyi kötülemeye,karalamaya ve etik olmayan lakap ve ithamlarla eleştirmeye hakkı yoktur.

Eleştirilerinizde forum kuralları dışına çıkmamak ve kırıcı söylemlerden kaçınmak şartıyla konu açık iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, enterneoll, Nextman ve 10 diğerleri