Lg optimus g

Sponsorlu Bağlantılar

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus g
Arkadaşlar bu telefon çok iyi.İlk s4 ü kullanan tel.zerogap teknolojisi,qslide,yüz tanıma gibi birçok yenilikçi özelliği var.Sizce bu telefon alınır mı?Çok oyun oynarım+internet

- - - Eklendi - - -

Fikri olan yok mu?

fingerback5

fingerback5

Üye
Hayır.Galaxy S4 al oyun internette en iyisi.Tabi şu an oyunlarda hd destegi yok gelince gorecegiz asıl gucunu.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.Galaxy S4 al oyun internette en iyisi.Tabi şu an oyunlarda hd destegi yok gelince gorecegiz asıl gucunu.

Samsung almayı düşünmüyorum.Peki beni g 2-3 sene idare edemez mi?G teknosada 1499 tl yani en fazla bu kadar verebilirim.Bide true hd ekrana bence adreno 320 çok iyi oturuyor.Sıkıntı yaşamam oyunlarda diye düşünüyorum tabi sizin fikirlerinizde benim için önemli

fk555897

fk555897

Üye
Optimus G iyi bir internet-oyun performansı sunacaktır. HD ekran ve Snapdragon S4 Pro işlemci var. Adreno 320 grafik kartı kullanılıyor. Oyunlarda Optimus G, S4'den daha iyi performans verir.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Optimus G iyi bir internet-oyun performansı sunacaktır. HD ekran ve Snapdragon S4 Pro işlemci var. Adreno 320 grafik kartı kullanılıyor. Oyunlarda Optimus G, S4'den daha iyi performans verir.

Peki güncelleme tarafında sıkıntı yaşar mıyım?

technoshark

technoshark

Üye
Optimus G'yi kesinlikle incelemelisin şuan için ben fırsat buldukça kullanıyorum ve inanılmaz hızlı bir telefon.. İlk telefonu açar açmaz zaten güncelleme geldi.. Güncelleme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı tahmin etmiyorum..

Oyun/performans için gayet iyi bir cihaz ben kontratlı olarak almıştım fiyatı şuana göre biraz yüksek aldım ama senin bahsettiğin fiyat süper.. kaçırmamalısın.

muellif

Üye
s4 ile G yi aynı anda eline al bence kararı çok rahat vereceksin

technoshark

technoshark

Üye
s4 ile G yi aynı anda eline al bence kararı çok rahat vereceksin

Evet Bende bundan bahsediyorum iki telefonuna incelemesinden tarafım, gerçi kendisi samsung istemediğini söylemiş zaten ıkısı arasında kalsanda en mantıklısı G olur..

Senin yerinde bende olsam G yi alırdım ki öylede yaptım.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok teşekkürler.G alıyorum lg bu sefer başardı =D

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Peki bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Türe

Türe

Üye
Htc One al ?

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy S4 daha üstün bir cihaz. Oyun konusunda G'nin bir üstünlüğü yok. Bence One ve S4 arasında tercih yapmalısın.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
peki g alsam pişman olur muyum?sonuçta one 600tl daha pahalı ? ?

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi sorum var lg optimus g 4.2 sürümünü ne zaman alıcak.?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bence biraz daha bekleyip 800 chipsetli g pro alabilirsin. muhtemelen 3 yil gider o cihaz. yeni nesil lcd teknolojisiyle gelecegi soyleniyor. pil omru konusunda cok basariliymis.

Takipçi Satın Al

Üst Alt