Yeni Nokia Snapdragon 800 İle Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia Snapdragon 800 İle Geliyor
Nokia Lumia Snapdragon 800 ile Geliyor!

Bazı kaynaklar daha önceden Nokia'nın 4 çekirdekli bir cihaz piyasaya süreceğini sızdırmış, hatta Snapdragon 400 kullandığını iddia etmişlerdi.Snapdragon 400 bildiğiniz gibi adreno 305 grafik çipiyle geliyordu.

Bugün sızan yeni bilgilerde ise yeni Nokia'nın Snapdragon 800 (SnapDragon S4 MSM8974) ile yapılan testleri görüldü.

Bu işlemcide bildiğiniz gibi şu anki adreno 225 ve adreno 304'den çok daha iyi bir grafik işlemcisi mevcut.Adreno 330!

Şimdilik 1080p ile ilgili bir gelişme yok ancak bu bilgiler de yakında netleşecektir.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
inşallah gelirde nokia yavaş yavaş atağa kalkar resimler gözükmüyor bu arada :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Resimler için moderatörler yeni resimler yükleyebilir.

Kısıtlı erişimim olduğu için hata yaptıysam affola :utandım:

alperen kutuk

Üye
insallah gelırse iyi olur

SonyXperia

SonyXperia

Üye
OO mükemmel ya hayırlısı bakalım

PureFood

PureFood

Üye
Resimleri kendin upload edersen daha iyi olur :oke: Haber için teşekkürler beklemedeyiz.

kursat99

kursat99

Üye
Çok :tşk:. Bence Microsoft'un 26 Hazirandaki etkinliğiyle Nokia'nın 11 Temmuz daki etkinliği arasında bağlantı var. İki şirket anlaşmış, önce Microsoft bi konuda izin verecek sonra Nokia da mükemmel bir yenilik yapacak.:naughty: Tabi bu benim düşüncem.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Özgür Abi'ye teşekkür ediyorum sanırım resimler güncellenmiş.Kısıtlı internet erişimim olduğu için upload sitelerine giriş yapamıyorum.

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
PureFood

PureFood

Üye
İnşallah gerçek olur da yüzümüz daha çok güler.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar sw.nokia.com/DP-1/HardwareGraphicsProcessor/adreno_330 adresine girince çıkanlar ne? Ayrıca sitenin ana sayfasının adı The URI Query Agent Protocol. Peki bu ne sitesi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sw.nokia.com/DP-1/HardwareGraphicsProcessor/adreno_330 adresine girince çıkanlar ne? Ayrıca sitenin ana sayfasının adı The URI Query Agent Protocol. Peki bu ne sitesi?

Nokia Developer server.

merkel02

Kapalı Hesap
nokia geliyor nokiaaaa.. Ahey ahey aheeeeyyyyy.. :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
çak keke çal :dance:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Eos kod isimli yeni çıkartacağı , 41 mp li cihazda kullanıcak galiba snapdragon 800 u :evet: zaten nokia nın s800 den başka bir alternatifi olmadığını daha önce söylemiştim :ehe: bence bu cihaz (eos) güzel olmuş....
Bu arada haber için :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
EOS'da kullanılacağını zannetmiyorum zira snapdragon800 4.çeyrekde piyasaya çıkacak.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
EOS'da kullanılacağını zannetmiyorum zira snapdragon800 4.çeyrekde piyasaya çıkacak.

Benim bildiğim yılbaşına doğru eos un 4 çekirdekli gelişmiş bir versiyonu çıkacak , eger nokia kamerada 41 mp kullanacaksa ; ki sizin açtığınız konuda 41 mp yazısı görünmekte , tek alternatif s800 . S400 yada s600 kullanarak 41 mp le cıkamazlar :oke: hatta yeni bir haber duydum onuda paylaşayım ; yılbaşına doğru çıkacak yeni eos cihazında 4K video desteği olacakmış....

MaxipmaN

Üye
ya çıkacak ya da surunecek bu kadar basit

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim bildiğim yılbaşına doğru eos un 4 çekirdekli gelişmiş bir versiyonu çıkacak , eger nokia kamerada 41 mp kullanacaksa ; ki sizin açtığınız konuda 41 mp yazısı görünmekte , tek alternatif s800 . S400 yada s600 kullanarak 41 mp le cıkamazlar :oke: hatta yeni bir haber duydum onuda paylaşayım ; yılbaşına doğru çıkacak yeni eos cihazında 4K video desteği olacakmış....

evet zaten snapdragon800&adreno330 4k destekliyor. Kesin olmamakla birlikte EOS da iki versiyondan oluşacak. Tabi kesin olarak bilmiyorum ama Snapdragon600'de de adreno330 kullanılabilir belki.

Üst Alt