Yeni Nokia Snapdragon 800 İle Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

evet zaten snapdragon800&adreno330 4k destekliyor. Kesin olmamakla birlikte EOS da iki versiyondan oluşacak. Tabi kesin olarak bilmiyorum ama Snapdragon600'de de adreno330 kullanılabilir belki.

Dostum snapdragon 600 un 41 mp desteği yok ; snapdragon 800 un ise 55 mp le kadar desteği var. Yani s800 kullanmaktan başka çareleri yok :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dostum snapdragon 600 un 41 mp desteği yok ; snapdragon 800 un ise 55 mp le kadar desteği var. Yani s800 kullanmaktan başka çareleri yok :oke:

snapdragon800'un 55mp kamera desteği zaten adreno330'dan geliyor. :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu tablet olabilir mi? Nokia'ya şu anda Snapdragon 800 gerekmiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
FCC sertifikasyonunda RM877 ve RM941 olarak bugün iki ayrı cihaz görüldü. Bu durumda bir tane orta segment bir tane de orta alt segment cihaz olduğu anlaşılıyor. RM877 lumia720'nin bir versiyonu olabilir rm941 de lumia620'nin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
FCC sertifikasyonunda RM877 ve RM941 olarak bugün iki ayrı cihaz görüldü. Bu durumda bir tane orta segment bir tane de orta alt segment cihaz olduğu anlaşılıyor. RM877 lumia720'nin bir versiyonu olabilir rm941 de lumia620'nin.

donanım...donanım... biraz da donanım... :eller: :kıskıs:

"Nokia ile donanım saatine hoşgeldiniz" diyelim artık :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nolcak şimdi, kışa yanaşırken elimizdeki L920 yi satıp pusuya mı yatıcaz :hih:. Eski telefonunuzu getirin yenisini şu kadar farkla götürün kampanyası yapsalar ya :ehe

astala_61

astala_61

Üye
Şuana kadar hic böle haberler çıkmamıstı nokia icin hangi chipsetle gelecegi vs vs bunda süphelenmek var acıkcası :) benim fikrimde snapdragon 800 adreno 330 dan baska chipset kullanamıcagı yönünde kamera yönünden bakıldıgında wp8 cift cekirdeklisi bile androidi hız bakımından katlıorsa 4 çekirdeklisi napar acaba :) ki Nokia lumia eos büyük ihtimal snapdragon 800 adreno 330 chipsetiyle gelecek ve karsısına rakip telefon bile cıkcagını sanmıom nokia ben batmadım artık burdayım dedirtmenin zamanı geldigini dusunuyom.Microsoftun güncellemesi ardından eos tanıtımı 2 firmanın bir planı bunlar hep agırdan alıolar ama zirveyi tekrar ele alacaklar.

kursat99

kursat99

Üye
Şu an WP için sadece Snapdragon 400 tanıtıldığına göre yeni telefon Snapdragon 400 + Adreno 330 ile gelecek heralde

kursat99

kursat99

Üye

Snapdragon 400'de adreno 305 var :hmmm

Öyle ama o zaman çelişki oluyor.
Snapdragon 800 deniyor ama;
1) Snapdragon 800 4. çeyrekte üretilmeye başlanacak.
2) Şu an WP için tanıtılan tek işlemci Snapdragon 400. Bu durumda Snapdragon 800 olamaz. Ama Ali Kemal Abinin dediğine göre 55 MP ye kadar destek sağlayan şey Adreno 330. Ama;
1) Dediğin gibi Snapdragon 400 te 305 var.
2) Adreno 330, Snapdragon 800'e yerleşik geliyor ve Snapdragon 400 yeteri kadar güç sağlayamaz. Benim kafam çok karıştı. Çelişki içerisindeyim.:blink::bilmm Ayrıca şurada da bilgiler var.

astala_61

astala_61

Üye

Öyle ama o zaman çelişki oluyor.
Snapdragon 800 deniyor ama;
1) Snapdragon 800 4. çeyrekte üretilmeye başlanacak.
2) Şu an WP için tanıtılan tek işlemci Snapdragon 400. Bu durumda Snapdragon 800 olamaz. Ama Ali Kemal Abinin dediğine göre 55 MP ye kadar destek sağlayan şey Adreno 330. Ama;
1) Dediğin gibi Snapdragon 400 te 305 var.
2) Adreno 330, Snapdragon 800'e yerleşik geliyor ve Snapdragon 400 yeteri kadar güç sağlayamaz. Benim kafam çok karıştı. Çelişki içerisindeyim.:blink::bilmm Ayrıca şurada da bilgiler var.

Ne alakası var arkadasım Snapdragon 800 çipleri mayıs ayında zaten üretime geçti 1 ay oldu yani üretime geçeli sen haberlerden uzak kalmıssın wikipedi yenilenmemıs buyuk ıhtımal.

kursat99

kursat99

Üye
Ne alakası var arkadasım Snapdragon 800 çipleri mayıs ayında zaten üretime geçti 1 ay oldu yani üretime geçeli sen haberlerden uzak kalmıssın wikipedi yenilenmemıs buyuk ıhtımal.

Pardon üretilmeye başlanmıycak, kullanılmaya başlanacak. Zaten Vikipedi sayfasında da üretilmeye başlanmasına 2013 2. Çeyrek diyor. Kullanılmaya başlanması ise boş. Bu arada Ali Kemal Abi nin yorumu;

EOS'da kullanılacağını zannetmiyorum zira snapdragon800 4.çeyrekde piyasaya çıkacak.

astala_61

astala_61

Üye

Pardon üretilmeye başlanmıycak, kullanılmaya başlanacak. Zaten Vikipedi sayfasında da üretilmeye başlanmasına 2013 2. Çeyrek diyor. Kullanılmaya başlanması ise boş. Bu arada Ali Kemal Abi nin yorumu;

Aynen o olabilir bak yukardada dendi sanırım 2. bir eos modeli snapdragon 800le gelebilir o andada hepsi birlikde piyasaya sürülcek büyük ihtimal herkesin fikri baskadır tabi benim fikrim temmuzda acıklancak olacakdır gene ama zevkler renkler tabiki :))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence EOS, Snapdragon 400 / Adreno 305 ile gelecek :hmmm

Üst Alt