hTc One konusunda yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
hTc One konusunda yardım?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.Bu hafta içi htc one alıcam arkadaşlar acaba hala kasa açıklığı ölü pixel gibi sorunlar devam ediyor mu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben alali bir ay olacak böyle bir sorunum yok çok şükür

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Nerden aldın kardeş?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kvk dan.

DeadceLL

Üye
Beyaz güzel tavsiye ederim turkcell kvk
garantisiyle veriyor bende senin gibiydim bi sorun çıkmadı çok şükür

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz güzel tavsiye ederim turkcell kvk
garantisiyle veriyor bende senin gibiydim bi sorun çıkmadı çok şükür

Kardeş turkcell çok gereksiz uygulamalar filan koymuşmu? Bide hangi kampanyayla aldın?24 ay taksit yapsalar yeter paket filan istemiyorum?Böyle bi imkanım var mı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öyle bir imkan yok. Turkcell cihaza uygulama yüklemeden satıyor

DeadceLL

Üye
75+ senin faturan. Ben nakit olarak aldım

tecno_man

tecno_man

Üye
ben de yeni aldım ama henüz öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım

adigeragip

Üye
Bu onede hava durumu animasyonu yok mu tuş kilidini açınca tam ekranda çıkan

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Herkese selam. HTC ONE alıcam ama bikac soruda yardıma ihtiyacım var.

1-) daha önce symbian kullandığım için android bana daha yatkın geldi sonuçta ios çok kapalı. Her neyse snapdragon 600 hd için geliştirilmediğinden kimi fps düşmeleri yaşanıyor. Androidde ekran çözünürlüğünü düşürüp oyunu hiç bir performans kaybı olmadan oynayabilir miyim android tüm oyinlarinda bunu sunuyo mu?

2-) sizce htc one android 5.0 alır mı?

3-) htc one da 2 tuş bulunduğundan menü tuşuna ihtiyaç duyulan uygulamalarda ekranın alt kısmında sanal tuş takımı çıkıyor. Bu çok saçma! Twitter ve facebookta bile var bu. Bunu ayarlardan kapatıp ya da gelicek güncellemeyle ekranın tamamını kullanabilir miyiz?

ka_za

ka_za

Üye

1-) daha önce symbian kullandığım için android bana daha yatkın geldi sonuçta ios çok kapalı. Her neyse snapdragon 600 hd için geliştirilmediğinden kimi fps düşmeleri yaşanıyor. Androidde ekran çözünürlüğünü düşürüp oyunu hiç bir performans kaybı olmadan oynayabilir miyim android tüm oyinlarinda bunu sunuyo mu?

3-) htc one da 2 tuş bulunduğundan menü tuşuna ihtiyaç duyulan uygulamalarda ekranın alt kısmında sanal tuş takımı çıkıyor. Bu çok saçma! Twitter ve facebookta bile var bu. Bunu ayarlardan kapatıp ya da gelicek güncellemeyle ekranın tamamını kullanabilir miyiz?

1)iyi tercih öncelikle.suan icin optimizasyonu yapilmis oyunlarda htc one kasma yapmaz gerek yok o yüzden

2)htc one almicakda kim alcak :) 6 bile garanti bence :D

3)hakkinda bir bilgim yok kullanicilar cevaplasın onu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Seçenekler butonu One X'te bile kaldırılabiliyor. Menü seçeneğinin çoklu uygulamalar butonuna basılı tutunca çıkması sağlanabiliyor. One'da da vardır kesin.

emreilhans

emreilhans

Üye
Vodafoneden aldım 1 ay oldu çok memnunum herhangi bir kasa açıklığı piksel ölüsü sorunum yok. Ölü piksel artık çıkmaz oldu ama kasa açıklığı kimi cihazlarda halen devam ediyor. Fakat pek önemsenecek bir şey değil. Şu güne kadar kullandığımız telefonların çoğunda böyle problemler vardıda biz görmezden geliyorduk fakat bu telefonda pire deve oldu. 4.2.2 güncellemesi ile menu tuşu oluyor home tuşu sıkıntı yok yani ben custom rom ile kullanıyorum şuan öyle.

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt