Kvk dan.
Bide ne renk aldın?siyah çiziliyor diyorlar.
Beyaz güzel tavsiye ederim turkcell kvk
garantisiyle veriyor bende senin gibiydim bi sorun çıkmadı çok şükür
Öyle bir imkan yok. Turkcell cihaza uygulama yüklemeden satıyor
75+ senin faturan. Ben nakit olarak aldım
Anladım teşekkürler.Bide kusura bakmazsan bi sorum daha olacak.Kameradan memnun musun?
Herkese selam. HTC ONE alıcam ama bikac soruda yardıma ihtiyacım var.
1-) daha önce symbian kullandığım için android bana daha yatkın geldi sonuçta ios çok kapalı. Her neyse snapdragon 600 hd için geliştirilmediğinden kimi fps düşmeleri yaşanıyor. Androidde ekran çözünürlüğünü düşürüp oyunu hiç bir performans kaybı olmadan oynayabilir miyim android tüm oyinlarinda bunu sunuyo mu?
2-) sizce htc one android 5.0 alır mı?
3-) htc one da 2 tuş bulunduğundan menü tuşuna ihtiyaç duyulan uygulamalarda ekranın alt kısmında sanal tuş takımı çıkıyor. Bu çok saçma! Twitter ve facebookta bile var bu. Bunu ayarlardan kapatıp ya da gelicek güncellemeyle ekranın tamamını kullanabilir miyiz?
6 bile garanti bence 
Herkese selam. HTC ONE alıcam ama bikac soruda yardıma ihtiyacım var.
1-) daha önce symbian kullandığım için android bana daha yatkın geldi sonuçta ios çok kapalı. Her neyse snapdragon 600 hd için geliştirilmediğinden kimi fps düşmeleri yaşanıyor. Androidde ekran çözünürlüğünü düşürüp oyunu hiç bir performans kaybı olmadan oynayabilir miyim android tüm oyinlarinda bunu sunuyo mu?
2-) sizce htc one android 5.0 alır mı?
3-) htc one da 2 tuş bulunduğundan menü tuşuna ihtiyaç duyulan uygulamalarda ekranın alt kısmında sanal tuş takımı çıkıyor. Bu çok saçma! Twitter ve facebookta bile var bu. Bunu ayarlardan kapatıp ya da gelicek güncellemeyle ekranın tamamını kullanabilir miyiz?