Lg l5 uygulamalari sd taşima yardim

Sponsorlu Bağlantılar

AngelinDesquite

Üye
    Konu Sahibi
Lg l5 uygulamalari sd taşima yardim
Root yaptım ama uygulamaları sd kart taşıyamıyorum

hurol1

Üye
Link2sd programı gerek

AngelinDesquite

Üye
    Konu Sahibi
App2SD cihazınız tarafından desteklenmiyor. Sebebi ana harici depolama biriminin aslında dahili birim olmasıdır. Uygulama dosyasına karta taşımak için linkleme işlemini kullanabilirsiniz. Diyor

- - - Eklendi - - -

Yardım edebilcek yokmu ?

azrail123

Üye
Hurol1 inde dediği gibi link2sd yi kullanabilirsin. Hatta tek çözüm yolu bile diyebilirim. Nasıl kullanıldığını anlatmak isterdim ama hem bilgisayarda degilim hemde pek vaktim yok. Ama google amcamıza link2sd nasıl kullanılır yazarsan mutlaka bir anlatım bulursun. Bende bu şekilde ögrenmiştim. Şimdiden kolay gelsin :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Suanda L5 ıcın link2sd gıbı programlarla tasımak mumkun degıl kernel buna ızın vermıyor malesef.

ccaann35

Üye
Forumda konusu var. Oku, SD kartın belirli miktarını ayır. Sonra link2sd programıyla oraya at. Ben bugun yaptım 62 uygulamayı taşıdım. Su an tel. Belleğinde 1.7 gb yeni yaptığım bölümlerde 1.6 gb var. Tabi Root lazım çok kolay hadi iyi şanslar

mucahid2004

Üye
Forumda konusu var. Oku, SD kartın belirli miktarını ayır. Sonra link2sd programıyla oraya at. Ben bugun yaptım 62 uygulamayı taşıdım. Su an tel. Belleğinde 1.7 gb yeni yaptığım bölümlerde 1.6 gb var. Tabi Root lazım çok kolay hadi iyi şanslar

Ben buradaki her şeyi yaptım root attım ext2 bölümü ayırdım link2 gördü ve yapılandırdı ancak uygulama taşımak istediğimde App2SD cihazınız tarafından desteklenmiyor. Sebebi ana harici depolama biriminin aslında dahili birim olmasıdır. Uygulama dosyasına karta taşımak için linkleme işlemini kullanabilirsiniz. Diyor bunu yapabilen arkadalar konu açıp aşama aşama anlatırsa çokdaha iyi olur

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Ben buradaki her şeyi yaptım root attım ext2 bölümü ayırdım link2 gördü ve yapılandırdı ancak uygulama taşımak istediğimde App2SD cihazınız tarafından desteklenmiyor. Sebebi ana harici depolama biriminin aslında dahili birim olmasıdır. Uygulama dosyasına karta taşımak için linkleme işlemini kullanabilirsiniz. Diyor bunu yapabilen arkadalar konu açıp aşama aşama anlatırsa çokdaha iyi olur

Kernel Desteklemiyor. Boşuna uğraşmayın... CWM ve Bootloader'ı kırın Kernel var Ana Konum'da onu atın EXT 2 ve 3 desteği var eğerki olmazsa FAT veya FAT 32 yapın kesin atıyor.

mucahid2004

Üye
Kernel Desteklemiyor. Boşuna uğraşmayın... CWM ve Bootloader'ı kırın Kernel var Ana Konum'da onu atın EXT 2 ve 3 desteği var eğerki olmazsa FAT veya FAT 32 yapın kesin atıyor.

Arkadaşım bunu konu olarak açsan aşama aşama anlatsan resimli anlayan anlamayan herkez yapsa daha iyi olmazmı koca internette bu telefonu kullanan herkez bu soruyu soruyor kimi yapıyor kimi yapamıyor yardımcı olun ben yaptım sende yaparsın mantığı yapmayın

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Arkadaşım bunu konu olarak açsan aşama aşama anlatsan resimli anlayan anlamayan herkez yapsa daha iyi olmazmı koca internette bu telefonu kullanan herkez bu soruyu soruyor kimi yapıyor kimi yapamıyor yardımcı olun ben yaptım sende yaparsın mantığı yapmayın

Telefonum bozuldu dün ondan yapamıyorum gelsin hallederim

ccaann35

Üye

http://www.maxicep.com/android-modi...-olusturma-minitool-partition-ile-741669.html

bu linki incele.aynı işlemieri yap.
sonrada linkieme işlemini yap.bu kadar.

toplam 222 uygulamam varmış.bunun 66 tanesini sd karta linklemişim.
dahili hafıza 2.65 in 1.51 gb boşmus.sd kartın dahili hafızasını 1.85 gb ayırmışım.onunda 869 mb doldurmuşum.geri kalanı bos.
yani telefon dahili hafızası 2.65 + 1.85 gb ilave ederek 4.5 gb ye çıkarmışım.
ama dediğim gibi ilk linkte verdiğim oalayı yapman lazım..sonrada sd karta linkle.

Üst Alt