Kimsenin umrunda degil. Adam burayi sevmis, emek vermis.... Burayi bu kadar seven birini gercekten soguttunuz artik buradan tebrikler. Hesabi calindi dedik. Yardim edin dedik. Umursamadi kimse. Aklinda bir suphe ya gercekten o yaptiysa? Haysiyetsizin biri forumdan degerli uyeleri koparmak icin ugrasiyor. Siz de gormezden geliyorsunuz. Guvendik biz buraya. Arkamizi kollarlar gercekten uyelere sahip cikarlar dedik. Ne oldu? Reklamdan banli uye, hesabi calinmamis keyfine bak sen dediniz. Arkadasimin hesap gitti ne keyfi? Arkadasim burayi, hepimizi birakti ne keyfi? Bugun bana kardesim diyen yarin benim basima gelse beni de umursamayacakmis belli oldu. En guvendigimdin kisilerdendin be abi... Hic mi onemli degiliz senin icin? Sadece forumda varken mi kardesiniz? İkinci hayal kirikliligimi yasiyorum. Biri geldi yalanlar soyledi. Unutmadim. Affetmedim... Simdi de en guvendiklerime karsi guvenim tamamen yok oldu. Kac kisi kaldi ki geriye? Gercekten bize sahip cikabilecek, bizim abimiz arkadasimiz olabilecek? Cok az kalmis belli oldu. Sirf sizin icin varim. Abilerim, arkadaslarim... Artik zerre umrumda degil bazi seyler. Ucuncu bir hayal kirikliligi daha yasamayayim lutfen...