S3 Mini mi yoksa Galaxy Wonder mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini mi yoksa Galaxy Wonder mi ?
İnternette biraz araştırma yaptım galaxy w nun işlemcisi 1.4 ghz s3 mini nin 1.0 ghz doğru mudur ?Eğer doğruysa Wonder alacağım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

ecel227

Üye
s3 mini derim cunku cift cekirdek

k4vel

k4vel

Üye
S3 mini

tolunay378

Üye
S3 mini daha iyidir

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
S3 mini bence.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
s3 mini daha iyi. çift çekirdek ve gpusu çok iyi şuanda oyunlarda fazla kasma yok yani aşırı ağır oyun oynarsankasar elbette ama şunu söyleyebilirim ki need for speed most wanted da hiç sorun yok süper çalıştırıyor. internette de araştır kıyaslama videolarına bak istersen.

Matthe

Matthe

Üye
s3 mini tabikide

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkürler az daha wonder a karar veriyodum yorumlarınız için tekrar sağolun :)

enterneoll

enterneoll

Üye
kuşkusuz s3mini

-Emre

-Emre

Üye
Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. S3 mini ekrani iğrenç ve Wonder suan cm9 Final ile s3 mini orjdan çok daha iyi performans veriyor.

ka_za

ka_za

Üye
Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. S3 mini ekrani iğrenç ve Wonder suan cm9 Final ile s3 mini orjdan çok daha iyi performans veriyor.

Wonderın romlusu ile s3 mininin orjinalini karsilastiriyosun. 2 side romlu yada 2.side stock. Hertürlü s3 mini üstün bir cihaz w den

Emre Arık

Emre Arık

Üye
S3 mini kardes kullaniyorum iyiki de almisim ekraninda bir sorun yok istersen avmye gidip inceleyebilirsin :)

enterneoll

enterneoll

Üye
abi wonder kullanıpda kendi telefonlarını övenlere hiç bakma herkes biliyorki s3mini çok daha güçlü. bunun tersini iddia eden kıskançtır

• Beğen
Tepkiler: KernelTeam ve Yellowworm
skylinegti

skylinegti

Üye
tabiki s3 mini...

KernelTeam

KernelTeam

Üye

shiftdelete.net dekilerin attığı yalanlarla gelme bize ekranı kötü felan değil arkadaşımda var gayet iyi 3 kere yere düşürdü hiç bir çizik sıyrık filan hiçbirşey yok ayrıca donanım olarak da galaxy w den yazılım olarak da jelly bean alamadığınız için başka modelleri kötülemeye hakkınız yok

muratvemine

muratvemine

Üye
Dostum sana detaylı olarak açıklıyorum, inşallah yardımcı olurum kararında;
-s3 mininin rami 1 gb, wonderinki 512 mb yani s3mini bu konuda 2 kat daha üstün ve hızlı
-s3 mininin işlemcisi wonderinkinden çok daha güçlü.Minide 1.00 ghz 2 çekirdek=2.00 ghz işlemci gücü var.
Galaxy wonder de ise 1.4 ghz tek çekirdek işlemci var.Yani s3 mini işlemci konusundada bariz ara 600 mhz farkla daha fazla performans veriyor.

-S3 mininin wifi çekim gücü wondere göre çok güçlü nedeni ise a/b/g/n alt yapısını kullanması.
Wonder ise b/g/n standartını kullanıyor.

Enes

Enes

Üye
bende wonder var bir an önce bozulsun diye bekliyorum :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Dostum sana detaylı olarak açıklıyorum, inşallah yardımcı olurum kararında;
-s3 mininin rami 1 gb, wonderinki 512 mb yani s3mini bu konuda 2 kat daha üstün ve hızlı
-s3 mininin işlemcisi wonderinkinden çok daha güçlü.Minide 1.00 ghz 2 çekirdek=2.00 ghz işlemci gücü var.
Galaxy wonder de ise 1.4 ghz tek çekirdek işlemci var.Yani s3 mini işlemci konusundada bariz ara 600 mhz farkla daha fazla performans veriyor.

-S3 mininin wifi çekim gücü wondere göre çok güçlü nedeni ise a/b/g/n alt yapısını kullanması.
Wonder ise b/g/n standartını kullanıyor.

abi yanlış olmasın 2 çekirdek demek 2 katı demek değil aynı anda çift işlem gibi bişey :D ama evet kesinlikle wondar'dan ileride

Takipçi Satın Al

Üst Alt