S3 Mini mi yoksa Galaxy Wonder mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Dostum sana detaylı olarak açıklıyorum, inşallah yardımcı olurum kararında;
-s3 mininin rami 1 gb, wonderinki 512 mb yani s3mini bu konuda 2 kat daha üstün ve hızlı
-s3 mininin işlemcisi wonderinkinden çok daha güçlü.Minide 1.00 ghz 2 çekirdek=2.00 ghz işlemci gücü var.
Galaxy wonder de ise 1.4 ghz tek çekirdek işlemci var.Yani s3 mini işlemci konusundada bariz ara 600 mhz farkla daha fazla performans veriyor.

-S3 mininin wifi çekim gücü wondere göre çok güçlü nedeni ise a/b/g/n alt yapısını kullanması.
Wonder ise b/g/n standartını kullanıyor.

1ghzx2=2.00 ghz olmaz kardeşim

çift çekirdek demek ikiye ayrılmak demek mesela şöyle düşün elinde 2 tane 5kg lik patetes çuvalı var sen bu iki çuvalı tek elinle mi daha rahat taşırsın yoksa iki eline birden kullanarak mı ? tabikide çift el ile yani burdaki işlemcinin görevide işlemleri ikiye ayırıp daha rahat çalışmak tek çekirdekli cihazlar bu yüzden zorlanır

• Beğen
Tepkiler: Enes

muratvemine

muratvemine

Üye
Peki dostlar çift çekirdek oyunlarda devreye girmiyor mu?
Yani biz boşuna mı s4 s4 4 çekirdek işlemci diye yırtınıyoruz :)

muratvemine

muratvemine

Üye
Bende zate onu kastettim oyunlarda 2.00 ghz ikiside aynı anda devrede oluyor.Wonder 1.4 ghz de kalıyor.

- - - Eklendi - - -

Detaylı karşılastırma;

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Bende zate onu kastettim oyunlarda 2.00 ghz ikiside aynı anda devrede oluyor.Wonder 1.4 ghz de kalıyor.

- - - Eklendi - - -

Detaylı karşılastırma;

yaw oyunlarda 2ghz olduğu filan yok sadece işlemcinin ısınmasını felan engelliye yani ağır oyunlarda görev dağılımı yapıyo yani

enterneoll

enterneoll

Üye
şöyle düşünün bir ferrariniz var 350 yapıyor siz aynı model bi tane daha aldınız aynı anda kullandınız yine 350 yapar ama taşıdığı kişi sayısı artar (çok iyi örnek oldu :D)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
aynen :D

muratvemine

muratvemine

Üye
:D Örnek insan

MaxipmaN

Üye
s3mini

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şöyle düşünün bir ferrariniz var 350 yapıyor siz aynı model bi tane daha aldınız aynı anda kullandınız yine 350 yapar ama taşıdığı kişi sayısı artar (çok iyi örnek oldu :D)
:alkis :alkissüper örnek kardeşim tebrik ediyorum :D

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
SDN deki adam ekrandan çok şikayetci fakat oyun performanslarına baktım da o kadar kötülenecek bi yanı yok kesinlikle S3 MINI :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
evet bazıları atıp tutuyorlar yanlış yönlendirme yapıyorlar s3mini çok iyi bir cihaz bence galaxy w yanından geçemez !

-Emre

-Emre

Üye
Yorumları okuma gereği bile duymadım. Çünkü beni tanımıyorsunuz. Evet kendim Wonder kullanıyorum. Tamam s3 mini saatlerce test ettim. Eger bir sorun olmasaydı ekranının kötü olduğu bu kadar yayilmazdi. Ayrıca ben Size Wonder alın demedim? S3 mini almayın dedim (tabi herkes kendi bilir) çok fazla ön yargılı davranıyorsunuz. Ve gerçekten çogunuzun düzgün bir bilgisi yok. Şunları da ekliyim ben asla başkasının sözüyle cihaz kötülemem veya iyidir demem. Kendi test etmdgm cihaza şu bundan iyidir bu kötüdür demem. seçim tamamen Size kalmış. İstediğiniz cihazı alın. Ben sonuçta bir sorun olursa burada Size yardım edeceğim. İyi günler.

- - - Eklendi - - -

Ve bu arada telefonla ilgili hiç bir incelemeyi izlemedim.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
milletin dediğine dediğine inanmamak lazım aga ekranın pixelleri kötüymüşte filan mışta zaten sdn dekilerin hepsi afedersin z*bbe adamlar bi tolga cem küçükyılmaz var inceleme yapan onun yaptığı incelemeleri beğeniyorum sadece mesela orda bi konu açsan 1 hafta cevap gelmez durup durduk yerde ban atarlar neyse konu dağılmasın

emre kardeş kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim bana s3miniyi kötülüyosun gibi geldi ama öyle değilse çok pardon ama ben şahsen s3miniyi öneririm alacak olanlara galaxy w nin rom desteğini de bilmiyo değilim kuzenim de de var cm10 kullanıyor oda çok stabil ve şık bir rom gibi geldi bana. performans olarak da iyi

Metin137

Metin137

Üye
tartışmasız s3 mini

-Emre

-Emre

Üye
milletin dediğine dediğine inanmamak lazım aga ekranın pixelleri kötüymüşte filan mışta zaten sdn dekilerin hepsi afedersin z*bbe adamlar bi tolga cem küçükyılmaz var inceleme yapan onun yaptığı incelemeleri beğeniyorum sadece mesela orda bi konu açsan 1 hafta cevap gelmez durup durduk yerde ban atarlar neyse konu dağılmasın

emre kardeş kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim bana s3miniyi kötülüyosun gibi geldi ama öyle değilse çok pardon ama ben şahsen s3miniyi öneririm alacak olanlara galaxy w nin rom desteğini de bilmiyo değilim kuzenim de de var cm10 kullanıyor oda çok stabil ve şık bir rom gibi geldi bana. performans olarak da iyi

Dostum herkes kendi alacağı cihazı kendi test etmeli benim düşüncelerim bana göre fikirler ve herkese uymayabilir. Ve asla internetteki incelemelerin hepsine inanmayın kendiniz test edin eğer cihazla uğraşıyorsanz desteğine dikkat edin Wonder için olan destek çok çok büyük =)

anilari35

anilari35

Üye
S3 mini al kardeşm ama bana kalırsa s3 1000 tl ye düştü s3 mini 700 tl bekle 1 ay daha s3 iyice düşer 900 tl ye falan alırsın

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini al kardeşm ama bana kalırsa s3 1000 tl ye düştü s3 mini 700 tl bekle 1 ay daha s3 iyice düşer 900 tl ye falan alırsın

ankara polatlı da kipa da 750 tl salı ya da çarşamba almayı düşünüyorum

Üst Alt