Selam :perde: Aleyküm selam adaş :)
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: Selamun aleykum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Vasfi hoşgeldin
achambo Üye Joker' Alıntı: Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz Genişletmek için tıkla ... geçer inşallah burak
Joker' Alıntı: Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz Genişletmek için tıkla ... geçer inşallah burak
Enes Üye achambo' Alıntı: çok şükür 6 gündür en fazla 5 saat saat uyudum vücut iflas edicek yakında Genişletmek için tıkla ... etmez etmez ben final zamanı ondan da az uyudum ölmedim burdayım ölmediğime üzülen varsa şimdiden söylesin kafa göz dalayım
achambo' Alıntı: çok şükür 6 gündür en fazla 5 saat saat uyudum vücut iflas edicek yakında Genişletmek için tıkla ... etmez etmez ben final zamanı ondan da az uyudum ölmedim burdayım ölmediğime üzülen varsa şimdiden söylesin kafa göz dalayım
Joker Emekli Yönetici TheFenomen' Alıntı: İyilik senden ne haber Genişletmek için tıkla ... Eh işte idare ediyoruz
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz Genişletmek için tıkla ... inşAllah çabucak iyileşirsin
Joker' Alıntı: Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz Genişletmek için tıkla ... inşAllah çabucak iyileşirsin
Enes Üye .TremmerT.' Alıntı: Bi dakka...Ben neden cezalıyım ki? Genişletmek için tıkla ... Mert çok sorgulama yine cezalı olursun bak
.TremmerT.' Alıntı: Bi dakka...Ben neden cezalıyım ki? Genişletmek için tıkla ... Mert çok sorgulama yine cezalı olursun bak
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: geçer inşallah burak Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeş.
marist Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam Vasfi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Burak. Nasılsın dicem ama az önce midem dedin yine gecmedi mi
Joker' Alıntı: Aleyküm selam Vasfi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Burak. Nasılsın dicem ama az önce midem dedin yine gecmedi mi
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: inşAllah çabucak iyileşirsin Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim