HTC One mı iPhone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

MBrkA

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
HTC One mı iPhone 5 mi?
Arkadaşlar ağustosta telefon alacağım ancak One ve iP5 arasında bir türlü karar veremedim. Sizlere de bir fikir danışmaya karar veremedim.
Öncelikle bir android kullanıcısı olarak One'ın aldıktan birkaç ay sonra kasmasından ve bazı oyunlarda takılmasından korkuyorum. Örneğin Ace'i ilk aldığım zamanlar tüm uygulamaları kullanırken şuanda hiçbir şeyi kaldıramadığından markete uğramıyorum bile. Ancak 3GS yıllar geçmesine rağmen Dream League'yi rahatlıkla oynatıyor. Bir de Play Store'un App Store kadar kaliteli olmaması da beni düşündüren bir konu.Mesela App Store'da hergün bir ücretli uygulama bedava veriliyor. Bunun gibi bir çok şey beni düşündürüyor.Ben de bir + ve - tablosu yaptım. Siz hangisini önerirsiniz?

HTC One(32GB)iPhone 5(32GB)
+ Açık bir İS olan Android+ Oldukça stabil olanve kasmayan iOS
+ 4.7" ekran- 4" ekran
+ 1920x1080 ekran- 1136x640 ekran
- Birkaç ay sonra kasabilme ihtimali+ Yıllar sonra bile kasmaması
+ Sense 5.0 ve Android 4.2- iOS7'nin Android'e olan benzerliği
+ BeatsAudio desteği- Hoparlörün yetersizliği
+ 4 ultrapiksel kamera+ 8 megapiksel kamera
+ SD yok ama OTG desteği var.- Hafızanın artırılamaması
+ 600$- 750$ (150$ daha pahalı)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Htc One daha iyi kardeş.
Bence ben Htc One'ı seçerdim.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
ip5 çünkü ios bayabi stabil android ise okadar değil ve her uygulama önce iosa çıkıyor

Artles

Artles

Üye
ip5 çünkü ios bayabi stabil android ise okadar değil ve her uygulama önce iosa çıkıyor

HTC One veya üst düzey bir android kullansan böyle demezdin.
Önce iOS'a çıkması birşeyi değiştirmez 1-2 haftaya androide de çıkıyor.

Kardeşim bence marketi falan sorun etme emin ol ordaki çoğu popüler ve kullanılan uygulama zaten bizdede var ben HTC One diyorum.

1-2 ay sonrada kasmaz. 5 aydır Note II kullanıyorum hala ilk günkü gibi ;)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
Htc one

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 5 ile s4'ü karşılaştırsan kesin s4 derdim ama bu durumda iphone 5 diyorum

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bende htc evodan ip4 e geçtim o bile androdan daha iyi ise ip5i düşünemiyorum

messevim

messevim

Üye
htc one derim.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yok ben evo ile ip4 yazım iyi okursan arkadasta ip5 ile one demiş ben kıyaslama yaptım dımı yazılar daha iyi okunsun lutfen

Artles

Artles

Üye
Yok ben evo ile ip4 yazım iyi okursan arkadasta ip5 ile one demiş ben kıyaslama yaptım dımı yazılar daha iyi okunsun lutfen

Ben zaten doğru anladım. HTC Evodan bende ip 4e geçsem bende memnun kalırım.

Ama HTC One başka bir olay. Her şeyiyle. HTC Markasının telefonlarında devrim gibi.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
MrExpert

MrExpert

Üye
Oyun&uygulama ve destek için iphone 5, Multimedya için Htc One

Kerim.

Kerim.

Üye
Her ne kadar iphone5 daha hizli ve iyi olsada htc one'ı secerim.bugun inceledim gercekten mukemmel bir telefon.ekran,arayuz,multimedia,tasarim falan cok cok iyi

emreli01

emreli01

Üye
İphone 5 ile htc one karşılaştırmak hata htc one bur numara adı gibi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyun için alacaksan i5 oyunlarda yağ gibi kayıyor multimedya internet için alacaksan htc one derim

Dampierre

Dampierre

Üye
Her iki telefonu da yeterince kullandım ve kesinlikle Htc One. Bi kere neredeyse iphone 6 çıkacak, siz yıllık cihazla yeni çıkmış cihazı karşılaştırıyorsunuz. Ekranıyla, özellikleriyle, kamerasıyla (video kayıt inanılmaz), stereo çok kaliteli höparlörüyle Htc One.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bu tarz konuları cep telefonları genel bölümüne açmanız daha iyi olur.çünkü iphone android değil:oke:

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Tabiki One

-Emre

-Emre

Üye
Kesinlikle htc one çok daha kalitelidir

Takipçi Satın Al

Üst Alt