MBrkA
Üye
HTC One mı iPhone 5 mi?
Arkadaşlar ağustosta telefon alacağım ancak One ve iP5 arasında bir türlü karar veremedim. Sizlere de bir fikir danışmaya karar veremedim.
Öncelikle bir android kullanıcısı olarak One'ın aldıktan birkaç ay sonra kasmasından ve bazı oyunlarda takılmasından korkuyorum. Örneğin Ace'i ilk aldığım zamanlar tüm uygulamaları kullanırken şuanda hiçbir şeyi kaldıramadığından markete uğramıyorum bile. Ancak 3GS yıllar geçmesine rağmen Dream League'yi rahatlıkla oynatıyor. Bir de Play Store'un App Store kadar kaliteli olmaması da beni düşündüren bir konu.Mesela App Store'da hergün bir ücretli uygulama bedava veriliyor. Bunun gibi bir çok şey beni düşündürüyor.Ben de bir + ve - tablosu yaptım. Siz hangisini önerirsiniz?
Öncelikle bir android kullanıcısı olarak One'ın aldıktan birkaç ay sonra kasmasından ve bazı oyunlarda takılmasından korkuyorum. Örneğin Ace'i ilk aldığım zamanlar tüm uygulamaları kullanırken şuanda hiçbir şeyi kaldıramadığından markete uğramıyorum bile. Ancak 3GS yıllar geçmesine rağmen Dream League'yi rahatlıkla oynatıyor. Bir de Play Store'un App Store kadar kaliteli olmaması da beni düşündüren bir konu.Mesela App Store'da hergün bir ücretli uygulama bedava veriliyor. Bunun gibi bir çok şey beni düşündürüyor.Ben de bir + ve - tablosu yaptım. Siz hangisini önerirsiniz?
| HTC One(32GB) | iPhone 5(32GB) |
| + Açık bir İS olan Android | + Oldukça stabil olanve kasmayan iOS |
| + 4.7" ekran | - 4" ekran |
| + 1920x1080 ekran | - 1136x640 ekran |
| - Birkaç ay sonra kasabilme ihtimali | + Yıllar sonra bile kasmaması |
| + Sense 5.0 ve Android 4.2 | - iOS7'nin Android'e olan benzerliği |
| + BeatsAudio desteği | - Hoparlörün yetersizliği |
| + 4 ultrapiksel kamera | + 8 megapiksel kamera |
| + SD yok ama OTG desteği var. | - Hafızanın artırılamaması |
| + 600$ | - 750$ (150$ daha pahalı) |