SoulCraft RPG Windows Phone Magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SoulCraft RPG Windows Phone Magazada

Windows Phone işletim sistemi her geçen gün mağazasıyla da birlikte büyümeye devam ediyor

Sizlere Mart ayında haberini verdiğimiz Japon RPG oyunu mağazadaki yerini aldı.

115MB boyutundaki oyunu 4TL karşılığında satın alabilirsiniz.

[video=youtube;WnJ4M5hJ_CQ]http://www.youtube.com/watch?v=WnJ4M5hJ_CQ&sns=em[/video]

darkwaters

Üye
nasıl bi oyun acaba ya deneme seçeneği yok satın mı alsam diye düşündüm pişman olurmuyum sonra bilemedim :hmmm

- - - Eklendi - - -

Şu an satın alıyorum umarım güzeldir biraz oynadıktan sonra izlenimlerimi yazarım deneme sürümü olmadığından almak isteyenlere fikir vermiş olurum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Oyunsever arkadaşlar için güzel bir alternatif...

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu oyunun ücretsiz olduğu bi bölge var mı acaba ya :hmmm Birazdan birileri sen de iyi alıştın ücretsiz oyunlara demeden ben kaçayım :bye2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
niye hep paralı ya ayrıca 512 mblar yükleyebiliyor mu?

yeminli06

yeminli06

Üye
Windows 8 de ücretsiz çok güzel bir oyun bence benim zevkle oynadığım ama burada ücretli olması hayal kırıklığı oldu benim için heyecanla açtım konuyu

evarietyw

evarietyw

Üye
Hani temple Run 2 subway surfers ..... :)

kursat99

kursat99

Üye
Hani temple Run 2 subway surfers ..... :)
Kulüpte belirtmiştim ama bidaha söyleyim. Olabildiğince fazla platforma çıkarmaya çalışıyorlarmış. Şu an oyunu açıcak tek adamakıllı sistem WP olduğuna göre bence yakın zamanda gelecek. :oke:

evarietyw

evarietyw

Üye

Kulüpte belirtmiştim ama bidaha söyleyim. Olabildiğince fazla platforma çıkarmaya çalışıyorlarmış. Şu an oyunu açıcak tek adamakıllı sistem WP olduğuna göre bence yakın zamanda gelecek. :oke:

yakın zaman yakın zaman yakın zaman bu lafı bu telefonu almandan önce hiç bu kadar çok duymamıştım :) bide eğer yine 1gb ram için gelirse bu sefer satarım bu telefonu :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Teşekkürler :)

mert3548

Üye
sanırsam 620 var sende benim tahminimce temple run 1 gb ram istiyosa ki 2 geldiği zaman oda muhtemelen isticek ama subway konusunu bilemiyorum bence telefonunu 820 y le değiştirirsen daha mantıklı olur :)

kursat99

kursat99

Üye
Bence "512 MB RAM yetmediği için o oyunu çalıştırmıyor" diye bir şey yok. Bildiğiniz gibi Temmuz'da Halo gelecek. 512 MB RAM li telefonlarda rahatça oynatacak. Temple Run veya Subway Surfers, Halo'dan büyük karmaşık oyunlar değil. Halo, Asphalt çalışıyorsa Temple Run ve Subway Surfers da çok rahat çalışır. Arkadaşın Android telefonundan baktığımda, Subway Surfers 92 MB RAM yiyordu. Hepimizin de bildiği gibi Android tam bir RAM canavarı. Sizce o oyun o kadar RAM i Android de buldu da WP de bulamayacak mı?
Bence bu sorunun sebebi oyunların portlanması. Temple Run portlandığı için 512 MB RAM de çalışmıyor hemde 1 GB de bile sorun çıkarıyor. Asphalt'a güncelleme geldi, 512 MB RAM de yağ gibi. Eğer ki baştan yazılıyorsa oyun hiçbir sorun çıkarmayacaktır...

darkwaters

Üye
Arkadaşlar SoulCraft oyununu satın aldığımı izlenimimi paylaşacağımı söylemiştim burdurdan aydına geldim yolda olduğum için yazamamıştım.
Yolda gelirken biraz oynayayım oyunu dedim evde bi kaç bölümünü oynamıştım sorun yoktu fakat yolda oyunu oynarken 2 kez telefon kilitlendi ne tuşları ne ekranı bi tepki verdi.
2 kez bataryayı söküp takmak zorunda kaldım haberiniz olsun .
bi de oyun yüklenirken bi çubuk doluyor işte oyunun ne kadarı yüklendiğini gösteren, her bölüme başlarken, o çubuk dolarken oyunun müziği teklemeler yapıyor oyuna başladıktan sonra hiç kasma yapmadı çok oynamadım bekli ondandır bilmiyorum ama telefonu soba kıvamına da getirmedi pek ısınmadı.
ama dediğim gibi ilk 4 bölümden sonra telefonu kilitlemeye başladı çöpe gitti para :dry:

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Güzel bi oyuna benziyor :)

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Yada 1gb için farklı 512 Mb ram için farklı programlarla yazılıyo olmasın :) Ben Öyle Biliyorum sdk programları farklı olması lazım

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
herşey ücretli :D

kursat99

kursat99

Üye
Yada 1gb için farklı 512 Mb ram için farklı programlarla yazılıyo olmasın :) Ben Öyle Biliyorum sdk programları farklı olması lazım

Dediğini tam bilmiyorum ama benim dediğimde buna yakın. Eğer farklı SDK gerekiyorsa geliştirici fazla uğraşmayacak hangisi daha fazla kullanılıyor ise onun SDK sını kullanacaktır. Alt sınıf telefon sahiplerinin fazla para harcamayacağını düşünerek üst seviye (1 GB) için çıkaracaklardır.

saliherkinkoc

Üye
iyi oyunların neredeyse hepsi wp8 platformunda ucretli :(

hasansen_83

hasansen_83

Üye
aynen benım telefon da kılıtlenıyo o bolumden sonra ne iştir anlamadım inş en kısa zaman da guncelleme gelır dedonma kılıtlenme sorunu hal olur

Üst Alt