Cfw kurulumu nasil yapilir ? [yardim]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cfw kurulumu nasil yapilir ? [yardim]
SelamunAleykum Arkadaşlar , Öncelikle merabalar , forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim , konuyu taşırsanız sevinirim.
Konya Geçeyim ;
Nokia 5800 siyah telefonum var , kamera gıcırtılı bir fotoğraf çekiyor , maxicep.com sitesindeki konuya enCam - v1.0.2 vs. gibi konular açıldı bunu telefona yüklüyorum sertifika hatası alıyorum , opda ya IME kodumu vermek istemiyorum güvenlik sebebi dolayısıyla , bir kaç hackleme yolu varmış telefonu yeni yeni öğrenmeye başladığımdan dolayı yapmak istemiyorum ters bir yere basma durumda kalıcı hasarlar oluşabileceğinden dolayı .
Özetle ; Kamerayı nasıl net yapabilirim hangi program ile kalitesini arttırabilirm. sahne modu vs. netliği düşürüp gece portu felan yapıyorum ama bunlar ortamdan ortama değişiklik gösteriyor bunla uğraşmak uzun. Bir Program varmı SERTİFİKA HATASI İSTEMEYEN ?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan guvenın symbıan belle cfw'sini yukle. Istedığın her sey onda var

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hakan guvenın symbıan belle cfw'sini yukle. Istedığın her sey onda var
nasıl kuruluyor telefona ? bunu yüklersem rom yanma gibi bi ihtimali varmı?

Ayrıca Cfwler yüklenikten sonra HARD FORMAT ya da fabrika ayarlarını geri yükleme gibi bir imkanımız varmı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
nasıl kuruluyor telefona ? bunu yüklersem rom yanma gibi bi ihtimali varmı?

Ayrıca Cfwler yüklenikten sonra HARD FORMAT ya da fabrika ayarlarını geri yükleme gibi bir imkanımız varmı ?

rom ancak cfw boş alan kalmadı için yanar ben öyle bir riske girdim normal boyutu 115 mb iken ben 115 .49 mb yükledim cfw yaptım içın dedim gibi ancak bôyle yanar ama hakanın cfw sın de 3 mb fazla boş olduğu icın yanma olasılığı yok

cfw attıktan sonra hard solf format telefonunu eski haline getirmez orjınal ofw yüklemen gerek telınin eski haline gelmesıni istiyorsan

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

rom ancak cfw boş alan kalmadı için yanar ben öyle bir riske girdim normal boyutu 115 mb iken ben 115 .49 mb yükledim cfw yaptım içın dedim gibi ancak bôyle yanar ama hakanın cfw sın de 3 mb fazla boş olduğu icın yanma olasılığı yok

cfw attıktan sonra hard solf format telefonunu eski haline getirmez orjınal ofw yüklemen gerek telınin eski haline gelmesıni istiyorsan

Anladım. Peki Cfw yüklemeden kamerayı nasıl geliştirebilirim ? enCam ile yapacaktım sertifika hatası alıyorum

bakın mesela fotoğrafı böyle çekiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
flaş yùzünden parlak çıkıyor birde yakın çekım flas geri göndü icın parlama yapıyor bendede öyle ama benimki cin mali arka kapak oldu için

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
flaş yùzünden parlak çıkıyor birde yakın çekım flas geri göndü icın parlama yapıyor bendede öyle ama benimki cin mali arka kapak oldu için
önceki

sonraki

bide az karıncalı sanki

hikmet366

hikmet366

Üye
netlik ayarlı filan yap

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
arkadaşm 3.2 mp kameradan o kadar olur

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
en camdan abşka bir program biliyormusunuz sağlam çeken bir kamera?

hikmet366

hikmet366

Üye
hayır camefx var nasıl çeker

Üst Alt