------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

custave

custave

Üye

Ben elimden geldiğince özellikle yeni alan kişilere bilgilendirmede bulunuyorum .Hiç olurmu diyebileceğimiz durumlar olsada sonuçta ilk defa kullanan arkadaşlara sabırla ve anlayışla yaklaşarak bunu yapmaya çalışıyorum benim burdaki görevim bu.Gelelim soruna bence yok sadece son olarak depo güncellemesi bekliyoruz oda haziran ayı ortasında tahminimce yayınlanır :oke:

bende iyiki almamisim diye dusunmeye başladim ki şansa siyahi yoktu alicagim yerde beklemeye karar verdim uzun bi sure beklemede kalicam

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende iyiki almamisim diye dusunmeye başladim ki şansa siyahi yoktu alicagim yerde beklemeye karar verdim uzun bi sure beklemede kalicam

Tercih meselesi cihazı resmi olarak ilk alan ve tanıtımını yapan kurcalayan deşen biri olarak söyleyim :) kullandığım 4. Samsung cihazı içerisinde 1. sırada şu an

custave

custave

Üye

Tercih meselesi cihazı resmi olarak ilk alan ve tanıtımını yapan kurcalayan deşen biri olarak söyleyim :) kullandığım 4. Samsung cihazı içerisinde 1. sırada şu an
ı
peki bu obb oyun yuklemelerdeki sıkıntı icin nedir fikrin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ı
peki bu obb oyun yuklemelerdeki sıkıntı icin nedir fikrin

Obb dosyalarını atamıyorum konusunu diyorsan şimdiye kadar 4 oyun yükledim telefonu bağladım attım dosyaları hatta bu konu içerisindede sanırsam yada bir konuda ss aldım yayınladım biri idda etmiş olmaz atılmıyor diye ,herşey aslında ben yapamadıysam başkasıda yapamaz mantığında çıkıyor.Oyun çok fazla oynamam ara sıra kızım ve yeğenler istiyor onlar yüklüyorlar oynuyorlar :)

ANIL

ANIL

Admin
Yeni güncelleme 9505 modeline gelmeye başlamış. Yakın zaman içinde 9500 serisine gelecektir. Güncellemede uygulamaların SD karta taşınması, HDR video desteği, pembeleşme sorununun giderilmesi, ekranın okunabilirliğinin arttırılması gibi içerikler yer alıyor.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme 9505 modeline gelmeye başlamış. Yakın zaman içinde 9500 serisine gelecektir. Güncellemede uygulamaların SD karta taşınması, HDR video desteği, pembeleşme sorununun giderilmesi, ekranın okunabilirliğinin arttırılması gibi içerikler yer alıyor.

Evet ve daha bir çok özellik diyorlarda benim o bir çok özelliği inancım yok depo olayı bitsinde adam akıllı rom yükleyelim rom yapımcıları bile bu güncellemeyi bekliyorki rom mimarisi değişecek çünkü
:oke:

custave

custave

Üye

Obb dosyalarını atamıyorum konusunu diyorsan şimdiye kadar 4 oyun yükledim telefonu bağladım attım dosyaları hatta bu konu içerisindede sanırsam yada bir konuda ss aldım yayınladım biri idda etmiş olmaz atılmıyor diye ,herşey aslında ben yapamadıysam başkasıda yapamaz mantığında çıkıyor.Oyun çok fazla oynamam ara sıra kızım ve yeğenler istiyor onlar yüklüyorlar oynuyorlar :)

bende fikirlerimi bazi oyunlari videolu yuklemede anlattim bazilari yukleye bilmis bazilari yuklenmemiş garibbi durum bu oyunlari s2 s3 s4 icinde yuklenebilmesi gerekli dimi ayni sekilde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende fikirlerimi bazi oyunlari videolu yuklemede anlattim bazilari yukleye bilmis bazilari yuklenmemiş garibbi durum bu oyunlari s2 s3 s4 icinde yuklenebilmesi gerekli dimi ayni sekilde
Nerde anllattın kusura bakma görmedim ama genelde aynı tabiki S2 S3 note2 ve son olarak S4 hiç sorun yaşamadım bununla ilgili genel bir konu hazırlamak lazım aslında yarın incelerim açık deilse açarım :oke:

custave

custave

Üye

Nerde anllattın kusura bakma görmedim ama genelde aynı tabiki S2 S3 note2 ve son olarak S4 hiç sorun yaşamadım bununla ilgili genel bir konu hazırlamak lazım aslında yarın incelerim açık deilse açarım :oke:

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/galaxy-s4-obb-sorunu-10-806460.html

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/galaxy-s4-obb-sorunu-10-806460.html
Emeğine sağlık ,idedim ya ben oyunla pek ilgilenmiyorum Gps uygulamasını özellikle test etmemi istedi kullanan kişiler onuda konu başlığına ekledim Sygic en kararlı çalışan ve az şarj tüketen olarak tercihimdir.:oke:

custave

custave

Üye

Emeğine sağlık ,idedim ya ben oyunla pek ilgilenmiyorum Gps uygulamasını özellikle test etmemi istedi kullanan kişiler onuda konu başlığına ekledim Sygic en kararlı çalışan ve az şarj tüketen olarak tercihimdir.:oke:

yuklemelerle ilgili şoyle buyuk bi konu gerekli sanirim

• Beğen
boncukkom

boncukkom

Üye
parti 1,2,3,4 hepsi tek tek inecekmi bilgilendirirsen iyi olur selamlar

- - - Eklendi - - -

parti 1,2,3,4 hepsi tek tek inecekmi bilgilendirirsen iyi olur selamlar

Selam dost Sygici kurdum lakin sadece türkiye var bense almanyada kaliyom sygic avrupa gerekli mümkünmü acaba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aksama eklemeye çalışırım

• Beğen
Tepkiler: boncukkom ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
S4 Google Edition kesin çıkış tarihi belli mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resimleri görelim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Arkadaşlar benim telefonun şarjı su gibi gidiyor. Rootlu. Root kaldirmaya karar verdim ama nasil yaparim bilmiyorum. Inanilmaz sarj yiyor. Sabah 6.30 da cektim simdi 7.27 % 76 sarj kalmis. Butun ozellikler kapali oyun moyun yok. Rootun orjinal haline nasil ceviririm bilmiyorum. I9505 modeli.. lutfen destek

• Beğen
Tepkiler: boncukkom
Takipçi Satın Al

Üst Alt