------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

alperstain

Üye
selamlar arkadaşlar bende aranıza ve android dünyasına yeni katıldım ,önerilerinizi bekliyorum, telefona kurmam gereken önemli uygulamalar vs :) şimdiden teşekkürler

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
selamlar arkadaşlar bende aranıza ve android dünyasına yeni katıldım ,önerilerinizi bekliyorum, telefona kurmam gereken önemli uygulamalar vs :) şimdiden teşekkürler

Bizim forumda gezebilmen için öncelikle Tapatalk 2 , ama zaten telefonun içinde herşey var,

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kamooon güncelleme kamoooon :ehe

Haber gördüm bende internette dolaşırken.

Hem böyle diyerek gelecekse yeni forum açalım. :heheh

Hem beni de yazın siyah s4 aldım.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ben bi almanyaya gidip geliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Arkadaslar SuperSU´da root´u kaldir vardi tikladim kaldirdim. Root Checker ile de kontrol ettim Root Access bulamadi. Yine de fabrika ayarlarina dondurmem lazim mi emin olmak icin yoksa böyle de olur mu ?

Ayrica forumda abilerim arkadaslarim rootu güncellemeden sonra atacaklarini yazmislar, bu rootu güncellemeden önce yaparsak neler olur ? Bana kendi atacagi rootu ve ROM´u ulastirabilecek ( adini ve linkini ) bir abim cikar mi ? Saygilarimla

alperstain

Üye
ya birde benm sim kart baya bi eskiydi aldğm yerdeki bayan güzelce kesti micro sime benzetti biraz :) ama cihaza taktıgmzda görmedi cihaz acaba bu cihazdamı sorun oldgunu gösterio yoksa simde mi? eski telefonuma takınca zorda olsa calıstırdım

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
ya birde benm sim kart baya bi eskiydi aldğm yerdeki bayan güzelce kesti micro sime benzetti biraz :) ama cihaza taktıgmzda görmedi cihaz acaba bu cihazdamı sorun oldgunu gösterio yoksa simde mi? eski telefonuma takınca zorda olsa calıstırdım

Bazen sim kartın çipini kesince çalışmıyor ama bu telefonda sorun olduğunu göstermez,
Micro sim kart isteyin IPhone alınca veriyor operatör şirketleri yedeğiyle beraber.

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaslar Virtua Tennis ve Pes 2012 oyunlarında indirilmesi gereken dosya var diyor indirmeyi kabul ettikten sonra hata veriyor ne için olabilir ?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Haber gördüm bende internette dolaşırken.

Hem böyle diyerek gelecekse yeni forum açalım. :heheh

Ne saçma, alan 9.15 Gb'tan 9.23 Gb'ta çıkıyormuş, 357 mb'lık güncellemeden ne beklenir kı (!)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar SuperSU´da root´u kaldir vardi tikladim kaldirdim. Root Checker ile de kontrol ettim Root Access bulamadi. Yine de fabrika ayarlarina dondurmem lazim mi emin olmak icin yoksa böyle de olur mu ?

Ayrica forumda abilerim arkadaslarim rootu güncellemeden sonra atacaklarini yazmislar, bu rootu güncellemeden önce yaparsak neler olur ? Bana kendi atacagi rootu ve ROM´u ulastirabilecek ( adini ve linkini ) bir abim cikar mi ? Saygilarimla

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/yeni-cikan-tr-odin-surumler-bu-baslikta-805883.html

Linkini verdiğim konudan herhangi bir romu odin ile kurman daha sağlıklı root ve geriye kalan kalıntı dosyalar olması.Root yapmayanlardan biriyim sebebi stabilite kontrolu yapmamdır istediğiniz zaman güncel sürüme geçer istediğiniz zaman root yapabilirsiniz :oke:

ibrahim34.

Üye
Arkadaşlar s4 şarjlı kılıf kullanan var mı aranızda? Çok faydası oluyor mu?

ANIL

ANIL

Admin
9500 modeline güncelleme gelmeye başladı. Sabredin az kaldı :D

[video=youtube;PXTXvrmG_N8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PXTXvrmG_N8#t=21 7s[/video]

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:eller: bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Dede
ANIL

ANIL

Admin
Ekran açık kalma süresi 4 saat 10 dk.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ANIL

ibrahim34.

Üye
Arkadaşlar Telefona Avast tarzı virüs programı kurmam gerekli mi sizce? Bunun şarj ve kasma yönünden eksi yönleri olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefona Avast tarzı virüs programı kurmam gerekli mi sizce? Bunun şarj ve kasma yönünden eksi yönleri olur mu?

Market harici ve bilmediğiniz uygulamaları kurmayın gerek yok eksileri tabikide var stabilite düşüyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: ibrahim34.

ibrahim34.

Üye

Market harici ve bilmediğiniz uygulamaları kurmayın gerek yok eksileri tabikide var stabilite düşüyor :oke:
Avastı marketten indirmiştim. Bide şimdi fabrika ayarlarına dönsem marketten parayla aldığım birkaç uygulama vardı onları tekrar almak için ücret öder miyim?

Üst Alt