Optimus G Pro Temmuzda Türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Optimus G Pro Temmuzda Türkiyede
Dün Lg ye mail attım Optimus g pro ne zaman satısa sunulacak diye aynen cevap asagıda

Sayın Samet ÇOLAK,

Belirtmiş oldugunuz modelin Türkiye pazarında satışı temmuz ayında planlanmaktadır.

Lg ürünlerine göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 12/06/2013 15:37 21
The type of inquiry : Installation & Connectivity
Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/E400 LG Optimus L3

OPTİMUS G PRO MODELI TURKIYEYE NE ZAMAN GELECEK ?

Aşağıdaki anket LG servis hizmetinin iyileştirilmesi için kullanılacaktır. Lütfen görüşlerinizi açıkca bizimle paylaşınız.
Aşağıdaki cevap emaili nasıl değerlendirirsiniz?
Eğer size sunduğumuz cevaptan memnun kalmadınızsa
Bu adres sadece dışarı mesaj gönderimi için kullanıldığından lütfen bu emaili cevaplamayın.

fingerback5

fingerback5

Üye
LG'ye para vermeyin.Dİğer ülkelerde direk pro çıkarken türkiyeye düşük versiyonu getirdiler şimdi mi akıllarına geldi prosunu vermek? Eskidi bile o telefon.Şahsen hiç sevmediğim bir marka türkiyeyi ülkeden saymıyorlar.

technoshark

technoshark

Üye
LG'ye para vermeyin.Dİğer ülkelerde direk pro çıkarken türkiyeye düşük versiyonu getirdiler şimdi mi akıllarına geldi prosunu vermek? Eskidi bile o telefon.Şahsen hiç sevmediğim bir marka türkiyeyi ülkeden saymıyorlar.

Türkiye yi ülkeden saymıyorlar diye bir şey olamaz bence, Netice itibari ile adamlar strateji belirlemişler ve onun üzerinden devam ediyorlar, 2500 TL ye telefon vererek insanları zor duruma sokmak istemiyor olabilirler bence. Bu benim düşüncem tabiki.. ben bir kaç kişi tanıyorum ki kredi çekip telefon aldıklarını..

LG dandik bir firma değil beyaz eşya ve tv konusunda son derece de iyiler gerçekten cep telefonları bakımından birazcık güncellemelerde sıkıntıları olan bir fima idi ama artık o sorunda ortadan kalmış gibi. nitekim tüm ürünlerine yavaş yavaş güncelleme vermeye başladı. Optimus G kullanıyorum ve son derece güzel cihaz.. Telefon eskimedi ben yeni aldım :)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi

Sozlerine kismen katiliyorum optimus g 1 yil sonunda turkiyede cikti ancak lg 2 yil oncesine kadar cogu modeli turkiyeye sinmuyordu artik hic degilse turkiyede cikiyor ayrica optimus g pro 2-3 ay oldu saniri

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Sozlerine kismen katiliyorum optimus g 1 yil sonunda turkiyede cikti ancak lg 2 yil oncesine kadar cogu modeli turkiyeye sinmuyordu artik hic degilse turkiyede cikiyor ayrica optimus g pro 2-3 ay oldu saniri

Çoğu modelini getirmiyordu haklısın ama bunun nedeni piyasadır. Strateji yi kim belirliyorsa yanlış yapıyor olabilir ona lafım olmaz tabiki :)
Mesela ben Optimus 2X gelsin diye çok can atmıştım. Ama ne oldu farklı şekilde alanlar oldu muhakkak ama orjinal olarak gelmemişti. Dediğin gibi artık piyasaya sunması daha güzel oldu tabiki.

skylinegti

skylinegti

Üye
lg artık türkiye pazarınada önem veriyor ama oda diğer markalar gibi ürünlerini türkiyeye geç getiriyor...

Matthe

Matthe

Üye
Optimus G Pro 3-4 ay önce çıkmamış mıydı :hmmm

denizci35

denizci35

Üye
benim düşüncemde pazarlama konusunda türkiye denilince 2.sınıf ulus tan sayıyorlar. pazarlamada önceliği aşina olduğumuz batı ülkeleri

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
benim düşüncemde pazarlama konusunda türkiye denilince 2.sınıf ulus tan sayıyorlar. pazarlamada önceliği aşina olduğumuz batı ülkeleri
LG öyle düşünüyor olabilir büyük bir hata yaptığıda aşikardır bak SAMSUNG galaxy s4 modelini tüm dünya ile aynı anda Türkiyede satışa çıkardı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt