şarj bitti :zzz:
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: yok öyle küstük - - - Eklendi - - - gelen arkadaşlarımız tekrardan hoşgeldi giden arkadaşlarımız güle güle iyi geceler biraz yorum kaçırdım geriden geliyorum Genişletmek için tıkla ... bendensin geriden gelenler diye konu açalım
TheLastWarrior' Alıntı: yok öyle küstük - - - Eklendi - - - gelen arkadaşlarımız tekrardan hoşgeldi giden arkadaşlarımız güle güle iyi geceler biraz yorum kaçırdım geriden geliyorum Genişletmek için tıkla ... bendensin geriden gelenler diye konu açalım
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: bendensin geriden gelenler diye konu açalım Genişletmek için tıkla ... valla normalde yetişiyorumda bugün biraz böyle oldu
achambo' Alıntı: bendensin geriden gelenler diye konu açalım Genişletmek için tıkla ... valla normalde yetişiyorumda bugün biraz böyle oldu
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: bittiyse nasıl yazıyosun Genişletmek için tıkla ... can çekiyor telefon ha kapandı ha kapanacak
achambo' Alıntı: bittiyse nasıl yazıyosun Genişletmek için tıkla ... can çekiyor telefon ha kapandı ha kapanacak
marist Üye plajterligi' Alıntı: İyi geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... Sagolasın. Hosgeldin.
BYFECI Üye - - - Eklendi - - - plajterligi' Alıntı: İyi geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
- - - Eklendi - - - plajterligi' Alıntı: İyi geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
hikmet366 Üye plajterligi' Alıntı: İyi geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyı geceler sanada
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: can çekiyor telefon ha kapandı ha kapanacak Genişletmek için tıkla ... benim %70
TheLastWarrior' Alıntı: can çekiyor telefon ha kapandı ha kapanacak Genişletmek için tıkla ... benim %70
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: benim %70 Genişletmek için tıkla ... ben bugün şarjı tam doldurmadan çektim ondan çabuk bitti
achambo' Alıntı: benim %70 Genişletmek için tıkla ... ben bugün şarjı tam doldurmadan çektim ondan çabuk bitti
marist Üye achambo' Alıntı: uykum var belki 3 ten sonra gelirim Genişletmek için tıkla ... iyi uykular Can
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: ben bugün şarjı tam doldurmadan çektim ondan çabuk bitti Genişletmek için tıkla ... 2 saat film izledim + 1 saat internet %30 gitti
TheLastWarrior' Alıntı: ben bugün şarjı tam doldurmadan çektim ondan çabuk bitti Genişletmek için tıkla ... 2 saat film izledim + 1 saat internet %30 gitti