İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
genelde güç tasarrufunda kullanıyorum o zaman çalışmıyo diye biliyordum ama ?
Güç tasarrufu modu pil düzeyi %20'ye inince aktif oluyor ve diğer zamanlarda cihaz kullanımına bir etkisi olmuyor diye biliyorum ben.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ama güç tasarruf modunu ileri düzey ayarlardan her zaman açık yaparsan durum değişir :)

ÖEY

ÖEY

Üye
ama güç tasarruf modunu ileri düzey ayarlardan her zaman açık yaparsan durum değişir :)
E, öyle yaparsan herhalde etkiler :D O seçeneğin yanında bile yazar "Önerilmez" diye :D Boşuna yazmamışlar değil mi :D:D

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Lumia 920 de ses kaydı yok mu

YkPkY

YkPkY

Üye
Yok maalesef.mağazadan uygulama satin almak zorundasin

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Uygulamanın adını bilen var mı bide normal bizim magzada mı yoksa windows un magzasında mı

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu telefonun başka mağazasi varmi köşe başinda?
Recorder kayitli uygulamalara bak

• Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
Güç tasarrufu modu pil düzeyi %20'ye inince aktif oluyor ve diğer zamanlarda cihaz kullanımına bir etkisi olmuyor diye biliyorum ben.
ben sürekli önerilmez olanı kullanıyorum :D o zaman da çalışıyo mu whatsapp ve skype

- - - Eklendi - - -

Uygulamanın adını bilen var mı bide normal bizim magzada mı yoksa windows un magzasında mı
bunu kullan dostum:oke:

- - - Eklendi - - -

Bu telefonun başka mağazasi varmi köşe başinda?
:kop:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
csH

csH

Üye
gdr2-amber güncellemesinin boyutu ne kadar olur sizce büyük ihtimalle temmuzda wireless olan bi yerde olmayacağım:D

power_24

Üye
Sahi ya temmuz da geleceği kesin mi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Tavsiye ederim:

Windows Phone için "Mini Recorder Free" uygulamasına göz atın

csH

csH

Üye
weather flow şarj konusunda nasıl ?

RapheLLa

RapheLLa

Üye
arkadaşlar lumia da font değişmiyor mu? çikolatalı kurabiye yazı tipini istiyorum :(

• Beğen
Tepkiler: YalnizPrenses
YkPkY

YkPkY

Üye

kursat99

kursat99

Üye
Geçen günlerde GTA oyunları için Rockstar'a, Subway Surfers içinde Kiloo Games'e mail atmıştım. İkisindende cevap geldi, ben de paylaşmak istedim.
Rockstar'dan gelen cevap şu; "Bu konu hakkında herhangi bir gelişme olmamasına rağmen bizim oyunlarımıza bu büyük ilginizden dolayı mutluluk duyuyor, Rockstar'ı Twitter'dan ve adresinden takip etmenizi öneriyoruz."

Kiloo'dan gelen cevap ise; "Halen Subway Surfers'ın geleceğini gözden geçiriyoruz. Ayrıca olabilecek tüm platformlara çıkarmaya çalışıyoruz."

Rockstar beni fazla umutlandırmadı ama bence Subway Surfers'ın gelmesi yakın. Şu an Subway Surfers'ın çıkabileceği 3 platform var; iOS, Android ve Windows Phone. iOS ve Android'e çıktığına göre şu an WP için geliştiriyorlar. Portlasalardı şu ana kadar çoktan oynardık. Ama bence baştan yazıyorlar. Bu da demek oluyor ki sağlam bir oyun gelecek. Ayrıca baştan yazdıkları için 512 MB RAM sorunu falanda olmayacak. Tabi bu benim düşüncem. Sizlere de sormak isterim...

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Lumia 920 de bi sorunum mu var bilmiyorum aklıma takıldı sizlere danışayım . Müzik çalarım da atıyorum alt alta sıralı şarkılarım var . a b c d . . . Ve c ye tıkladıgımda ya b yada d şarkısı çalıyor ama c çalmıyor bu kafama takıldı sizlerde de oluyor mu nasıl düzeltebilirim .

csH

csH

Üye
arkadaşlar aliexpress'ten batarya sipariş etmiştim 3 haziranda türkiyeye geldi ama baktığımda hala istanbulda gözüküyor mail attım bana gelen cevap şu: "... barkod numaralı gönderiniz 05/06/2013 tarihinde Balıkesir PTT Merkezinde Posta Kutusundan Mutemet alacağından beklemektedir." bu ne demek oluyor :D

YkPkY

YkPkY

Üye
gümrükte biraz tıkanmış,çelme takılmış

- - - Eklendi - - -

evrensel şarj aleti.125 lira.
düşünen arkadaşlar için.
g. toparlayabilirsem bende alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: csH

AlicanL920

Üye
arkadaşlar lumia 520 de temle run 1 2 oynana bilecek mi bilgisi olan varmı acaba acil yarın sabah arkadaşım alıcakda :)?

Takipçi Satın Al

Üst Alt