İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
doors'u hep güncelliyorum ama hiç açmıyorum :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 3g ile internete bağlanamıyorum dün saat gece 12den beri ? yok ne yaptıysam girmiyor ! denemediğim yol kalmadı .. aveadandır geçici dedim yok arkadaş aynı ? yardım edecek var mdır ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
doors'u hep güncelliyorum ama hiç açmıyorum :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 3g ile internete bağlanamıyorum dün saat gece 12den beri ? yok ne yaptıysam girmiyor ! denemediğim yol kalmadı .. aveadandır geçici dedim yok arkadaş aynı ? yardım edecek var mdır ?

ayarlar kısmında erişim noktasına girip bağlantının etkin olup olmadığını Bi kontrol et benim başımda geldi nasıl olduysa oradan devre dışı kalmıs

PureFood

PureFood

Üye
ayarlar kısmında erişim noktasına girip bağlantının etkin olup olmadığını Bi kontrol et benim başımda geldi nasıl olduysa oradan devre dışı kalmıs

hocam sağolasın, her şey sorunsuzdu, ki hâlâ öyle. Meğer benim paket bitmiş, zaten 12 kuruşum vardı o yüzden bağlanmıyormuş. İşin ilginç yanı Avea bir kere bile uyarmadı. 100 mb kaldı yada işte ne bileyim 50 mb kaldı siye hiçbir şey demedi doğal olarak benim de aklıma gelmedi paketin biteceği

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
beklıyorum

lumia 800 turkce dil için yardım

www.maxicep.com/windows-phone-genel/lumia-900-turkce-770949.html

Bu konuya bir göz atın. Bir konu daha vardıda onu bulamadım :)

aha buldum

seydibeyy 14:31:34 08.03.2013

Arkadaşlar yukaridaki yazilanlarin hepsi dogru çalişmaya katilanlardan biride benim biz kimsenin özeline erişmek yada bilgilerini almak için ugraşan bir ekip degiliz biz bugüne kadar imkansizi başardik ve halka sunduk elbette çalişmalarimizda madddi manevi birşeyler harcadik ve tüm kişilerin bütçesine uysun diyede 50 tl yaptik nokia lumia 610- 710-800-900 telefonlariniz türkçeleştirilir ve orjinal wp.7.8 türkçe rom ve sim kilidi işlemleriniz yapilir mustafa :05497438667

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar kilit ekranında bing kullanıyorum fakat resimler otomatik değişmiyor her gün kendim güncelliyorum.Var mıdır bi çözümü?

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar kilit ekranında bing kullanıyorum fakat resimler otomatik değişmiyor her gün kendim güncelliyorum.Var mıdır bi çözümü?

Uzun süre kullandım her gün güncellerdi. :hmmm

internete bağlandıktan sonra bir kaç kere tuşları kitle aç kitle geliyor ondan sonra. bende gelmeyince öyle yapıyordum anında geliyordu ikinci üçüncü açışımda.

narnia16

narnia16

Üye

Uzun süre kullandım her gün güncellerdi. :hmmm

internete bağlandıktan sonra bir kaç kere tuşları kitle aç kitle geliyor ondan sonra. bende gelmeyince öyle yapıyordum anında geliyordu ikinci üçüncü açışımda.

İnternet bağlantısı sürekli açık zaten.İşin garibi bing translator uygulamasını da kullanıyorum onda günün kelimesini otomatik güncelliyor her gün bunu yapmıyo

eRdaL.

eRdaL.

Üye

sen kendin yapma bekle ikinci günden sonra yapmaya baslar

ademoz05

ademoz05

Üye
şu fotoğraf ve video çekerken zoom olmaması güncelleştirme ile giderebilir mi sizce.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
foto çekerken var ki. video çekerken yok.

narnia16

narnia16

Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bikaç gün hiç dokunmayayım bakayım bi de

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

beyler bunu almayaı düşünüyorum sizce nasıl alayım mı ?

csH

csH

Üye
ios7 tanıtıldı ve wp ye benziyo ya bi de bing falan kullancakmış youtube a bağımlılığı azaltıcı bazı şeyler olcakmış acaba microsoft ve apple ın birlikte android e karşı mücadelesi mi bu:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ios7 tanıtıldı ve wp ye benziyo ya bi de bing falan kullancakmış youtube a bağımlılığı azaltıcı bazı şeyler olcakmış acaba microsoft ve apple ın birlikte android e karşı mücadelesi mi bu:hmmm

O kadarını sanmıyorum. Tasarımcı olarak şöyle söyleyeyim, bir noktadan sonra tasarımsal olarakta yapılabilecek fazla fark kalmıyor. İster istemez bir süre sonra birbirlerine biraz daha benzeyeceklerdir. Zaten sürekli birbirlerinden etkilenme sözkonusu. Tasarımcılar bakacaklar ve daha kolay, daha pratik görünen o sevilen şeylerin benzerlerini kendileri de yapmak isteyeceklerdir. Bakınız Google Chrome dan sonraki Internet Explorer gelişimine.

• Beğen
Tepkiler: csH
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia Lumia Türkiye facebook sayfası uygulama marketindeki eksikleri sormuş. yorumlara cevap da veriyorlar ve ilgili yapımcılara ileteceklerini de belirtiyorlar :oke:

csH

csH

Üye
arkadaşlar ben genelde teli güç tasarrufunda kullanıyorum whatsapp ve skype yuklu değildi ilk zamanlar bikaç hafta önce yükledim sanki şarjda fark yarattı gibi geldi pek fazla kullanmıyorum ama etkisi olabilir mi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
olur tabi çünkü arkaplanda sürekli çalışırlar

csH

csH

Üye
genelde güç tasarrufunda kullanıyorum o zaman çalışmıyo diye biliyordum ama ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hmm evet dediğin doğru sanırsam :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt