Film Hector programı ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
Film Hector programı ile ilgili..
Bi arkadaşın açtığı konudan görüp beğenip yüklediğim Film Hector programını 2 gündür kullanıyorum fakat bu gün farkettim ki programdan izlediğiniz filmleri belleğe alıyor diğer hafıza adı altında kalıyor kapasite kontrolünden de silinmiyor bu yüzden telefonumdan bazı oyunları kaldırmak zorunda kaldım şu an 2.6 gb diğer hafıza var deli olacağım ya.
Sanırım bu programdan izlediğiniz filmlerin belleğe aldıklarını geçici dosya olarak değil de medya dosyası olarak görüyor o sebepten kapasite kontrolünden silinemiyor.
bu programı kullanacak diğer arkadaşların haberi olsun da ben yandım siz yanmayın :ah
bu arada lumia 820 kullanıyorum.

katil_197

katil_197

Üye
bende diyorum diğer klasörü neden 4.7 gb oldu 1 haftada

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
bende diyorum diğer klasörü neden 4.7 gb oldu 1 haftada

Lumia 920 nin hafızası büyük olduğu için farkına geç varmışsındır da 820 de zaten 8 gb telefon hafızası olduğu için çabuk farkediliyor.
844 mb boş yer kaldığında farkettim telefonu 2 tane oyun sildim anca 1.2 gb boş yerim var şu an telefonu mu sıfırlasam mı diye düşünüyorum.
yada güncellemeyi bekleyeceğim güncelleme geldiğinde sıfırlayıp ta yükleyeceğim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geri bildirim yapınız konu ile ilgili. Geliştiricisi o hatayı düzeltir güncellemede....

pirenuri

pirenuri

Üye
Programı silmeyi denediniz mi ?

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
Programı silmeyi denediniz mi ?

Programı sildim telefonu kapayıp açtım yine hafızada kalanlar kapasite kontrolünde görünmüyor ve bi değişiklik olmuyor çünkü kapasite kontrolünde koyu renkle programın kapladığı alan açık mavi renkle de sonradan programın telefona yüklediği dosyalar var ya o açık mavi kısımda görünmüyor direk telefon hafızasına medya dosyası olarak yazıyor sanırım.

- - - Eklendi - - -

Geri bildirim yapınız konu ile ilgili. Geliştiricisi o hatayı düzeltir güncellemede....

Geri bildirim yazacaktım üşendim birazdan yazacağım :D

katil_197

katil_197

Üye
güncellemeyi bekliyecem ben hem ozaman telefon hafızası silincek :D

alical33

alical33

Üye
benmde diğer 4gb olmuş :hmmm

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
galiba en çok izleyen benim 6.8 gb
1.hulk
2.Alacakaranlık
3.yenilmezler
4.Amerikan pastası 1
5.Amerikan pastası 2
6.çelik yumruklar ilk 10 dakkası falan. Daha da izlicem ama sorun olur mu?

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
galiba en çok izleyen benim 6.8 gb
1.hulk
2.Alacakaranlık
3.yenilmezler
4.Amerikan pastası 1
5.Amerikan pastası 2
6.çelik yumruklar ilk 10 dakkası falan. Daha da izlicem ama sorun olur mu?

diğer hafıza silinmezse sorun olur telefonu sıfırlamak zorunda kalırsın yani formatlaman gerekir.

katil_197

katil_197

Üye
Bir ay sonra güncelleme çıkacak ozaman format gibi temizlencek telefon

Toros542

Toros542

Üye
Benimde sd kart dolmuş.bu nasıl Bi uygulama kardeşim.bi de uygulamaya iyi güzel gibi yorumlar yaptık :( 2-3 film daha izlesek hafıza kalmayacak anlaşılan.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben çok fazla film izlemedim.
Kısa kısa baktım.
Diğer klasörüm 671 MB görünüyordu, şimdi kapasite kontrolünden silme yaptım, 88 MB'a düşmüş. Yani herhangi bir sorun yok.

Arkadaşların da dediği gibi eğer "DİĞER" klasörünü kapasite kontrolünden silme yoluyla azaltabiliyorsanız sıkıntı yok.
(Ki siliyor olması lazım :hmmm )

Ancak ola ki bir sorun var da silinmiyorsa, o zaman ciddi ciddi yer sıkıntısı doğar.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla uyarınızı okudum, henüz oturup da film izlememiştim daha uygulamayla direk sildim :D

csH

csH

Üye
çok yer kaplarsa uygulamayı kaldırın uygulama verileri de siliniyor benim Tube Pro da olmuştu oyle bi sıkıntım kaldırıp tekrar yükledim

csH

csH

Üye
çok yer kaplarsa uygulamayı kaldırın uygulama verileri de siliniyor benim Tube Pro da olmuştu oyle bi sıkıntım kaldırıp tekrar yükledim

alical33

alical33

Üye
benm kapasite kontrolünden girincee geçici dosyalar 650 mb görünüyor depolama alanına girince diğer klasörü şu an 3.96 gb geçici dosyaları silmeden öncede 4.38 falandı neden tamamını silmiyor ki kapasite kontrolü :hmmm

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi

Programı silmek te çözüm olmuyor dediğim gibi sanırım kalıcı dosya olarak değil de medya dosyası olarak görüyor bu programın belleğe aldıklarını o sebepten silinmiyor tabi bu benim tahminim

csH

csH

Üye
Programı silmek te çözüm olmuyor dediğim gibi sanırım kalıcı dosya olarak değil de medya dosyası olarak görüyor bu programın belleğe aldıklarını o sebepten silinmiyor tabi bu benim tahminim
anladım o zaman güncellenene kadar kullanmamak lazım

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Ben hic farketmemistim yorumlardan sonra bi bakim dedim 4.13 gb olmus benim diger klasoru :D l820 500 kusur yer kaldi :( :( diger dosyasida silinmiyor niye anlamadim 20 30 mb siliyor sadece ki onlarda zaten internete girdigimde cerez dosyalari. Birde ben film sitelerinden izliyorum bazen 3 tane site var izledigim onlardada ayni seyi yapiyor. Hemen mesaj veriyor telde bos yer kalmadi 3 5 tane oyun silin duzelir diye...

Takipçi Satın Al

Üst Alt