Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Forumda vardı ama bazıları çalışmıyormuş. Oviden Talking Cat yükle onunlar beraber Qt yüklenir. Sonra Talking Cat'i sil Qt'ler kalsın.

dogan__31

Üye
youtube dowlader yuklerken qt biseni eksik diyo program calismior n97 de ne yapmm gerekiyor

Bahaxi

Bahaxi

Üye
5800a opera mobile yükledim açılmadı nasıl açilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ram sıkıntısı.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
c5 03 cfw atarken bu hatayi aliyorum yardim

alicanim

Üye
kards qt pakti lazm

nazir71

Üye
gps konum bulamıyor acil yardım gerekli

kaynarhan

Üye
JAF programı ile bu güncellemeyi yapabilirsiniz. Forumumuzda orjinal FW'ler mevcut. Benim önerim sadece hackli orjinal bir fw yüklemeniz. Forumda anlatımlar mevcut, özelden ulaş yapamadıysan TeamViewer ile halledebiliriz.

abicim çok teşekkürler. bi emrin olursa söyle abi. saygılarımla

- - - Eklendi - - -

bilgisayar ovi süite programı internet bağlantısı ve nokia usb kablosu varsa güncelleme yapmayı dene.
Ovi yi yükle. Telefondan yedek oluştur.Usb kablo ile telefonu usb den (ovi modu) bağla.
Oviden güncellemeler sekmesine git. Güncellemeleri denetlemeye başlayacak. Telefon yazılımı kısmında yeni yazılım mevcut görünce oraya bas 150 160 mb dosya indirip kuracak.
Yükleme yaparken programdaki yönergeleri takip et.
Eğerki güncelleme yapamaz isen navfirm ile güncelleme yapmayı dene. Sitede anlatımı mevcut.
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-programi-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html
çok teşekkürler abicim. elinize sağlık

cnwar688

Üye
kardeş tel 5800 .rar açmıo sadece .jar uygulamalar açıo nası halletcem?

Akıncı

Akıncı

Üye
rar programı indir

KeSheyma

Üye
İyi günler. Benim uzun zamandan beri çektiğim ve hard, soft her türlü formatı atmama rağmen çözemediğim bir sorun var. Galerideki fotoğrafları göremiyorum. Çünkü bir süre sonra bütün fotoğraflar tek bir fotoğrafın kopyaları gibi görünüyor. Örnek vereyim; mesela ben annemle bir fotoğraf çekindim telefondan. Ondan önce de telefonda bir sürü çeşitli fotoğraflar vardı. Bir süre sonra bütün o çeşitli fotoğraflar annemle çekindiğim fotoğraf oluyor. Yani galeriyi açtığımda karşıma yüzlerce annemle çekilmiş fotoğraf geliyor ama aslında onlar başka fotoğraflar. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olabilirseniz duacınız olacağım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Önce yedek oluşturun. Hafıza kartından müzik video resim backup cities ve uygulama kurulum dosyalarını pc ye taşıyın, taşıma bitince hafıza kartını formatlayın. Eliniz değmişken telefona da hard format atın. Yedekleri hafıza kartına taşıyın. Almış olduğunuz yedeği geri yükleyip uygulama ve oyunlarınızı kurun. Sorun düzelmiş olacaktır..

kezban yenge

kezban yenge

Üye
5800da film izlemek için en iyi format hangisi 3gp haricinde?

Akıncı

Akıncı

Üye
format farketmez bence görüntü kalitesi daha önemli bence

Akıncı

Akıncı

Üye
bilmiyorum ama avi uygun olmalı :hmmm aviyi çalıştıran uygulamalar ile açarsın

müdür287

Üye
5800 la twitter a profil resmi nasıl yuklerim programı varmı?

Üst Alt