Spb Shell 3d 1.02(2505) S^3 Signed Version

Sponsorlu Bağlantılar

sero58

Üye
Arkadaslar telefonum nokia 603 ne wifi ile ne mobil veri ile baglanıp şifre dogrulanmıyor. Yükledim ama internet baglantısı hata veriyor bir türlü dogrulatamadım ne yapmam gerek.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantının ve girmiş olduğun kodu tekrar kontrol et

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

sero58

Üye
Tüm kodları en az iki kere denedim, bağlantı tamam her şeyde çalısıyor. Bir tek aktivasyon koduna failed diyor

- - - Eklendi - - -

Aktivasyona bağlanmıyor aceba nerde hata ettik dostlar..

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tüm kodları en az iki kere denedim, bağlantı tamam her şeyde çalısıyor. Bir tek aktivasyon koduna failed diyor

- - - Eklendi - - -

Aktivasyona bağlanmıyor aceba nerde hata ettik dostlar..

belki açığı kapatmışlardır, yeni kullanacak başka birinden yorum bekleyelim :)

sero58

Üye
Doğru diyorsun bekleyelim bakalım bir yorum daha :)

sero58

Üye
Bu filmi biliyorum, hep dediğin gibi bitiyor :))

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bir el atın şu işe :))

- - - Eklendi - - -

Yok mu bilgilendirecek arkadaş ?

• Beğen
coolasker54

coolasker54

Üye
Arkadaslar telefonum nokia 603 ne wifi ile ne mobil veri ile baglanıp şifre dogrulanmıyor. Yükledim ama internet baglantısı hata veriyor bir türlü dogrulatamadım ne yapmam gerek.

evet aynı hatayı alıyorum. Farklı sürümleri yüklediysemde hep aynı hata

sero58

Üye
Galiba öyle oldu :)

n8 refresh

Üye
arkadaşlar bi hafta önce kurduğumda oldu bugün sildim bi daha deneme amaçlı yüklemek istedim bu sefer hata veriyor. Bence düz spb de daha Çok özellik var.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar bi hafta önce kurduğumda oldu bugün sildim bi daha deneme amaçlı yüklemek istedim bu sefer hata veriyor. Bence düz spb de daha Çok özellik var.

aynen ve dönen menüsü daha hoş, ayrıca özelleştirmek için birçok konu var

n8 refresh

Üye
haklısın dostum

Plesk234

Üye
3D Ye bakmıolar fazla. Gelişse süper bi yazılım olur.

Mem_et

Mem_et

Üye
arkadaşlar ben sürekli activasyon hatası alıyorum netten olsa gerek ama internette dolaşırken baya hızlı net bunu nasıl halledecem....

coolasker54

coolasker54

Üye
arkadaşlar ben sürekli activasyon hatası alıyorum netten olsa gerek ama internette dolaşırken baya hızlı net bunu nasıl halledecem....

Sana özel bi hata değil. Şuan herkez hata alıyor. Sanırım programın sunucusundan kaynaklanıyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben daha o sorunla karşılaşmadım internetim yavaş olduğu halde hatta bazıları restart atınca ekranlar eski haline dönüyor demiş fakat ben de hiçbir sorun yok :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben daha o sorunla karşılaşmadım internetim yavaş olduğu halde hatta bazıları restart atınca ekranlar eski haline dönüyor demiş fakat ben de hiçbir sorun yok :)

arkadaşlar ilk kurulumdan bahsediyor dostum, aktivasyon olmuyor ya :)
sen uygulamayı silip tekrar kurdunmu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt