Avast

Sponsorlu Bağlantılar

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Avast
selam arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve flaş belleğimdekileri bilgisayara atmak için flaş ı taktığımda avast o anda bi virüs mü ne buldu sonra flaşın içindeki dosyaları göstermez oldu avast ı kaldırdım ama hala göstermiyor nasıl bulucam içindekileri

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
O Avast programına küfrettiğim kadar başka bi programa küfrettim mi hatırlamıyorum. Resmen ati dosyalarını sildi bilgisayar açılınca 3-4 tane hata geliyor fixlemekten bıktım usandım

Akıncı

Akıncı

Üye
gösterim seçeneklerine gir gizli klasör ve dosyaları göster de bulur

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
gösterim seçenekleri derken nerde o

Akıncı

Akıncı

Üye
windows kaç

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
windos xp benim ki

sena5135

sena5135

Üye
windos xp benim ki
denetimm masasına gir klasör seçenekelri ordan bulursun zaten kullanmayalı uzun zmana oldu

- - - Eklendi - - -

ama bence onunla alakalı değil usb takılıyken recuvayla bi tarama yap küçük ihtimal ama bulursun bide antivirüs olarak avg yada avira kullan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben avast tan memnunum yıllardır avast kullanıyorum hiç sorun yok.

tiikerien

Üye
O Avast programına küfrettiğim kadar başka bi programa küfrettim mi hatırlamıyorum. Resmen ati dosyalarını sildi bilgisayar açılınca 3-4 tane hata geliyor fixlemekten bıktım usandım

Herhangi bir virüs ati dosyalarını kendiyle değiştirmiş.benim de çok başıma geldi.sonradan yedek dosyaları rar da saklamaya başladım. avast doğrusunu yapıyor.program dosyalarımız zaten uçmuş oluyor.zaten virüs koruma programlarını sistem temizken kuracan.virüslu bilgisayarı mecburen çökertir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt