Anladım saolasın.
- - - Eklendi - - -
Fotoları paylaşma imkanın varmı bizde görelim ?
tüm cihazlar. Nokia değilim ki ayrımcılık yapayımHakan yeni güncelleme hangi modeller için olacak acaba,demek istediğim aslında n8 için yapacakmısın![]()

o avkonda olsun su temanın alt barını kenarındaki simgeleri degistirebılırsen bana gore iyi olur sırıdıyor meselaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızokla gosterdiklerim olsa olurmu hakanabi
sözü çok beğendim.nokia deçilim ki ayrımcılık yapayım![]()
teşekkürler kardeşimönemli değil % 90 da hata vermesi. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç kullanmaya başlayabilirsinaga Evolsu yüklerken %90 oluyo az daha bekliyo tam 100 olcak hata veriyo.ardından 2. test moduna geçiyo c6.tam metni ya da fotoyu pc başına gelince koyarım.zaten evolsun udayı nokia fw editör desteklemiyo.cooker da parçalıyo fakat tekrar paketliyemiyo.tahminim udayı yükleyemeyince hata alıyorum flaslarken sanırım.
udadakileri kopyalayamadığı içindir. Nokia cooker ile düzenledim. Nokia cooker un en son versiyonunu kullan. ayrıca böyle konuları buraya yazma konu dağılıyor. konu aç herkez yardım eder.aynen kullanmaya başlıyorum da.senin ayarladığın duvar kağıdı falan gelmiyor.neyse o önemli değil.aslında ben cfv yapmak istiyorum.ofnin udadan değişiklik yaptıktan sonra tekrar paketlerken cooker hata veriyor.sen nasıl düzenledin udayı?
daha önceden sorsana be kardeşim... wifiye gir ayarlardan güç tasarrufunu kapathakan kardeşim belle refreshten beri wifi kopma sorunu var başka yaşayan var mı güncellemeyi yüklemek istemiyorum modemleri bulamıyor bazen napabilirim?

daha önceden sorsana be kardeşim... wifiye gir ayarlardan güç tasarrufunu kapat![]()

daha önce kopuyodu şimdi tasarruf modu açık kopmadı yeni flasladım![]()

koparsa kapat o ayarı![]()

bilgin abi tesekurler (haqangüven)
rica ederimkoptu kapattım düzeldi eyvallah![]()

Şuana Kadar Yapılan Modlama Bilgileri
AVKON GELİŞTİRİLDİ
BİLDİRİMLER HIZLANDIRILDI (1. NESİL EVOLS ÖZEL)
C HAFIZASI DAHADA ARTIRILDI (2. NESİL)
DİJİTAL SAAT WİDGETİ YAZI FONTU KALINLAŞTIRILDI
DOKUNMATİK HASSASİYETİ GELİŞTİRİLDİ (EVOLS ÖZEL)
DOSYALAR İCONLARI DEĞİŞTİRİLDİ [EVOLS ÖZEL]
EKRAN KORUYUCU EKLENDİ (ALARM CLOCK)
GÜNCELLEME GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ [MEEGO]
HESAP MAKİNESİ GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ
KAMERA KALİTESİ ARTTIRILDI [2. NESİL]
KAMERA KLASÖR İSMİ ORJİNALİNE ÇEVİRİLDİ (2. NESİL)
KISAYOL EKLE'YE ''TEMALAR'' EKLENDİ
MESAJLAR İCONLARI DEĞİŞTİRİLDİ
MÜZİK ÇALARA MESAJ İCONU EKLENDİ [EVOLS ÖZEL]
MÜZİK ÇALAR LİSTE KAYDIRMA HIZI GELİŞTİRİLDİ
İNTERNET RADYO UYGULAMASI EKLENDİ
İŞLEM TAMAM BİLDİRİMİ KAPATILDI
SES ÇIKIŞLARI GELİŞTİRİLDİ V.3.5
SİSTEM SESLERİ DEĞİŞTİRİLDİ (ZİL SESLERİ VE UYARI TONU)
SİSTEM YAZILARI DÜZENLENDİ
VARSAYILAN AYARLAR DÜZENLENDİ (MESAJ, TARAYICI, TERCİH)
VARSAYILAN OTOMATİK TUŞ KİLİDİ ''2 DK'' OLARAK AYARLANDI
YAZMA DİLLERİ SİLİNDİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE HARİÇ (2. NESİL)
WİDGET GÖRÜNÜMLERİ DEĞİŞTİRİLDİ (BİLDİRİMLER ŞEFFAF(2. NESİL), TERCİHLER)
WİDGET EKLENDİ (ARAMA (1.NESİL) FLİP CLOCK KIRMIZI, HESAP MAKİNESİ,
DLNA SUNUCU MİNİ (2.NESİL),REHBER HABERLEŞME, SAAT & BİLDİRİMLER, TERCİH ŞEFFAF)