Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

evet ama % 90 da tek hata alanda c6... Bir şey var ama telefon olmadanda bulmam zor...

siyah üzeriNe yapılmış bir cfw ise phoenix de gümüş ve diğer renklerin kodlarına yükleme yaparken program cihaz seçiyor bazen..Bende anlamadım..sanırım farklı phoenix sürümleri denemek gerekiyor.

achambo

achambo

Üye
ama tarayıcı sorunlu değil %90 harası var tek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yükleme esnasında hata alanlar phoenix'in başka sürümlerini denesin..ben ''Phoenix Service Software 2012.16.004.48159'' kullanıyorum..bir de programı açarken mutlaka ''yönetici olarak çalıştır'' işaretleyip öyle açın

MaxipmaN

Üye
ben flasladım 2 kere son surumu hata çıkmıyor tarayıcı çok önemli değil kullanan çok az kişi vardir

sLeepLe

sLeepLe

Üye
yükleme esnasında hata alanlar phoenix'in başka sürümlerini denesin..ben ''Phoenix Service Software 2012.16.004.48159'' kullanıyorum..bir de programı açarken mutlaka ''yönetici olarak çalıştır'' işaretleyip öyle açın
%90da hata vermiyor mu öyle yapınca?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
%90da hata vermiyor mu öyle yapınca?

bende sorun olmadı sırf deneme amaçlı evols yükledim c6-01e..phoenix i yükledim telefonu bağladım..sürücüleri tanıdı yükledi..sonra bilgisayarı kapa aç yaptım..telefonu bağlayıp flash işlemini yaptım..sorunsuzca yükledi..

sLeepLe

sLeepLe

Üye

bende sorun olmadı sırf deneme amaçlı evols yükledim c6-01e..phoenix i yükledim telefonu bağladım..sürücüleri tanıdı yükledi..sonra bilgisayarı kapa aç yaptım..telefonu bağlayıp flash işlemini yaptım..sorunsuzca yükledi..
Bende e6 kullanıyorumda bende de %90da hata veriyordu birde sizin dediğiniz gibi yapıyım

mustafa

mustafa

Üye
hakan bu klasör ikonları temaya göre değişiyor mu kardeşlik :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bu klasör ikonları temaya göre değişiyor mu kardeşlik :)
hayır değişmiyor kardeşim. ama klasörsüz menüyü kur. klasörleri kendin oluştur o zaman değişebilir. denemedim ama dene istersen

• Beğen
Tepkiler: mustafa

blackcemre

Üye
kardeş bu cfw yü indirecem fakat benim product code farklı nokia e7 siyah sen beyazınkini koymuşsun bunu yüklersem telefonun product codesini drğiştirebililr miyim

CABBAR

CABBAR

Üye
ama tarayıcı sorunlu değil %90 harası var tek

c6 kullanıyorum sorunsuz yükleniyor. %90'da da hata olmuyor.

- - - Eklendi - - -

kardeş bu cfw yü indirecem fakat benim product code farklı nokia e7 siyah sen beyazınkini koymuşsun bunu yüklersem telefonun product codesini drğiştirebililr miyim

Benimki de c6-01 black ama bu cfw c6-01 silver için yapılmış yüklüyorum herhangi bi sorun yok. Sende de olmayabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sorun olmaz yükleyebilirsin...

achambo

achambo

Üye

yükleyince bir şey sorcam müsaitsen

- - - Eklendi - - -

26 sı gelse de güncelleme yüzü görsek :tebessüm:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
yüklendi mi sorunsuz?

Yeni güncelleme gelince deniycem dostum şimdi telefonu adam ettim bir sürü program falan yüklü uğraşmak zor oluyo güncelleme gelince dener buraya ya da pm olarak bildiririm teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Widget Ve Uygulama... Tercih Şeffaf, Rehber Haberleşme Ve İnternet Radio uygulaması :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, SenyorMD ve sLeepLe
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan yeni güncelleme hangi modeller için olacak acaba,demek istediğim aslında n8 için yapacakmısın:)

Üst Alt