5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nerede takılı kaldın

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
team wiewer KULANICI ADINI SİFRESİNİ PM ATIN YARDIMCI OLURUM

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan senden ufak bir istek ben güç düvmesine simgeleri ekledim ama şu genel e simge ekleyemedim şu simgeyi ♪ bu modla ekledim VARSAYILAN PROFİL İSMİNİ DEĞİŞTİRME ama simge orda küçük gözüküyor o simge nasıl yapılıyor pc benim yaptım ince duruyor teldeki daha bir dolgun duruyor o simgeyi verebilirmisin o simgeyi bu modla VARSAYILAN PROFİL İSMİNİ DEĞİŞTİRME atıp flaşlıcam nolur bir yardım et tek isteğim bu

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan sadece o simgeyi bana versende olur. Yeni fw üzerinde çalışıyorum

Akıncı

Akıncı

Üye
Abi 5250 ye göre cfw yapabilirmisin ?

ankaraliteke

Üye
eskiye nasıl dönebilirim

quadtor

Üye

v60 orjinal dosyaları indir. Bunu flaşhladığın gibi flaşhla dönersin

- - - Eklendi - - -

v60 orjinal dosyaları indir. Bunu flaşhladığın gibi flaşhla dönersin

x6 kullanıyorum. Odeın/jaf dosyası içine dediğiniz klasörü ekledim yalnız x6 telefonlar arasında yok. Şimdi ne yapmam gerek ?

quadtor

Üye
x6 gözükmüyor jaf programında . dediğiniz gibi jaf dosyası içine linkteki dosyayı attım ama yine gözükmüyor. ne yapacağım ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
hakan az yardımına ihtiyacım var

ben 5800 cfw me bunu uyguladım daha doğrusu c6 v42 port edilmiş x6 fw sine 5800 için yaptım symbian belle [proxm] v.6 içindeki dosyaları çıkarttım [pirivate .resource.data.sys ] gibi x6 fwsinin içine attım sonra x6 fix modunu attım

bu anlatıma göre

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/mod-istediginiz-c6-cfw-sini-x6-ya-cevirin-467970.html

bunu bana denermisin birazdan indirme linkini vercem eğer çalışırsa bana fotoraf çekebilirmisn

- - - Eklendi - - -

hakan bunu benim için mutlaka denermisin benim için çok önemli haber bekliyorum senden eğer bir yerde hata varsa onuda yazarmısın

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan denedin mi ?

quadtor

Üye
birşey sormak istiyorum. mesaj yazarken telefon kasılıyor , birde metin tahmini çok zayıf mesaj bölümünde. tek sıkıntı cfw'de bu mesaj yazarken donma,yavaşlık ve metın tahmini zayıf olması. bunu nasıl çözebiliriz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
birşey sormak istiyorum. mesaj yazarken telefon kasılıyor , birde metin tahmini çok zayıf mesaj bölümünde. tek sıkıntı cfw'de bu mesaj yazarken donma,yavaşlık ve metın tahmini zayıf olması. bunu nasıl çözebiliriz ?

mesajlarda herhangi bir kasma yok eğer hafıza kartın çok dolu ise veya yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirmediysen kasması normal... googleye t9 kelime haznesini geliştirme yaz ilk çıkan sonuca gir anlattıklarımı yap kardeşim

ca_sus

Üye
s.a hocam şuna bir göz atsana sana zahmet böyle birşey olurmu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
böyle bir cfw olmazmı

Üst Alt