casperin yeni telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
adreno 203 gpu var. ben basarili bulunan nokia n9 daki adreno 205 ile, most wanted'a kadar android oyunlarini oynuyorum. casper adreno 203 ile ne kadar basarili olur bilemem. islemcisi gayet iyi fakat gpu performansi dusuk olacaktir.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
fiyat performans canavarı tel

Kerim.

Kerim.

Üye
adreno203 olmamis ya.daha iyi bisey koysalarmis keske

Seglopsi

Seglopsi

Üye
adreno203 olmamis ya.daha iyi bisey koysalarmis keske

aynen katiliyorum. birde islemcisi isinma problemi yasayacaktir muhtemelen. neyse ciksin incelemesine ve benchmark puanlarina bakariz artik.

Kerim.

Kerim.

Üye

aynen katiliyorum. birde islemcisi isinma problemi yasayacaktir muhtemelen. neyse ciksin incelemesine ve benchmark puanlarina bakariz artik.

aslinda iyi guzel cihaz ama bakalim bi ciksinda.
bu arada adreno 203,az cok 205 ile az cok ayni dimi?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar cihazda Adreno 203 GPU var. Oyunlardan fazla birşey beklemeyin.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
candy crush,subway surfers,temple run,angry bird serisini falan böyle oyunları çalıştırabilir mi

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman çıkar sitede haftaya çıkcak yazıyor

yoyofurkan

Üye
casper yine kendini belli etti adreno 203

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
benim için telefon Nokia Sony ve HTC dir

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
ben s3 mini alcaktım bu casper telefonların haberini görünce düşünmeye başladım sizce napayım zaten casper haftaya satışa sunacakmış

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
ben s3 mini alcaktım bu casper telefonların haberini görünce düşünmeye başladım sizce napayım zaten casper haftaya satışa sunacakmış

beklemelisin casperler hem daha iyi hem daha ucuz gibi duruyor

Fps-1

Fps-1

Üye
Bilgisayarından hayır gelmedi telefonundan mı gelecek ? :D

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Bilgisayarından hayır gelmedi telefonundan mı gelicek ? :D

benim şu ana kadar görüp kullandığım casperler çok iiydi yani bizim evde var şuan 3-4 yıldır bir hata bile vermedi casper çok güzel markadır kullanmayı bilince nede olsa yerli malı iyidie olsa kötüde olsa sevmeliisin bence casperi

Fps-1

Fps-1

Üye

benim şu ana kadar görüp kullandığım casperler çok iiydi yani bizim evde var şuan 3-4 yıldır bir hata bile vermedi casper çok güzel markadır kullanmayı bilince nede olsa yerli malı iyidie olsa kötüde olsa sevmeliisin bence casperi

8 yıldır kullandığım Casper hala çalışıyor bende ona bir şey demiyorum, malzemeleri çok kalitesiz her bilgisayarında soğutma sorunu çıkar. Konumuz bu değil aslında saptırmayalım neyse. :)

Fps-1

Fps-1

Üye
Bu arada 4 çekirdek işlemciyi nerden gördün bilmiyorum ama fazla uçmuşsun 1.2 ghz Qualcomm MSM8225Q işlemci var telefonda ​ve o ekrana o işlemci cçok vakit kaybettirir.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 4 çekirdek işlemciyi nerden gördün bilmiyorum ama fazla uçmuşsun 1.2 ghz Qualcomm MSM8225Q işlemci var telefonda ​ve o ekrana o işlemci cçok vakit kaybettirir.

1.2 ghz Qualcomm MSM8225Q işlemcisi 4 çekirdekli bir işlemcidir