casperin yeni telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
casperin yeni telefonları
arkadaşlar casperin yeni vio a3216 adlı telefonu çıkcak 4.7 inç ekran 8mp kamera 16gb dahili 1gb ram 1.2 ghz 4 çekirdek işlemci 2mp ön kamera 4.1 jelli bean var ve fiyatı 699 tl bu özelliklere çok ucuz değil mi sizce telefon alınabilir mi çıkınca ve caspere güvenilir mi (bide ürünün gpusunu bilen varsa yazabilir mi?)

rambomert

rambomert

Üye
Casperin bilgisayarını kullananlar bilir aslında iyi bir marka telefonuda iyi olacaktır yani android olursa alınır özellikleri çok iyi

hurol1

Üye
o fiyatta çıkaarsa süper olur

_RYUK_

_RYUK_

Üye
fiyatı güzel çıkarsa alınabilir

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
bide gerçekten 4 çekirdekli mi ya kendi sitesinde 4 çekirdekli yazıyo burda yazmıo

mc.a

mc.a

Üye
Casper’ın yeni modeli olan VIA A3216; 4.7” ekran, 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm MSM8225Q işlemci, Android 4.1 işletim sistemi, 540 x 960 piksel çözünürlük, 2MP ön kamera, 8MP arka kamera, 1GB RAM, 16GBhafız, MicroSD kart desteği, Bluetooth, Wi-Fi, LED flaş özeliği ile bizi karşılayan yeni akıllı, değiştirilebilir 3 farklı kapak seçeneği de sunuyor. Yenakıllı gücünü 2000mAh’lik bataryasından alıyor. Bir hafta içerisinde satışa sunulması beklenen Casper VIA A3216 telefonun satış fiyatı ise KDV dahil699 TL olarak belirlenmiş.

// ALINTIDIR //

Özelliklere bakalırsa fena durmuyor ... Test etmek lazım kullanılabilirliği ne kadardır acaba
:hmmm

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Casperin bilgisayarını kullananlar bilir aslında iyi bir marka telefonuda iyi olacaktır yani android olursa alınır özellikleri çok iyi

Aksine bende dahil bir çoğu bilgisayar konusunda iyi bir marka olmadığını düşünüyor.

mc.a

mc.a

Üye

Aksine bende dahil bir çoğu bilgisayar konusunda iyi bir marka olmadığını düşünüyor.

bende kullanıyorum casper pc...
Alalı 1.5 yıl oldu ve şu ana kadar bi sıkıntı çıkarmadı.. (çok şükür :gul:)

Emip

Emip

Üye
​fiyat güzelmiş

-Emre

-Emre

Üye
bence güzel bir giriş yapmak istiyorlar bir de cihazın malzeme kalitesine bağlı ama alırdım bn bu fiyata

rambomert

rambomert

Üye

evet bazı arkadaşlar kötü olduğunu söylüyor ama ben 2 bilgisayar aldım ikiside casper ve 5 senedir bir problem çıkardığını görmedim tek kötü tarafı notebookların kasası dandik sırf plastik

• Beğen
Tepkiler: mc.a
mc.a

mc.a

Üye
evet bazı arkadaşlar kötü olduğunu söylüyor ama ben 2 bilgisayar aldım ikiside casper ve 5 senedir bir problem çıkardığını görmedim tek kötü tarafı notebookların kasası dandik sırf plastik

heh aynen öyle işte ! :ehe :naughty:

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
Casper’ın yeni modeli olan VIA A3216; 4.7” ekran, 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm MSM8225Q işlemci, Android 4.1 işletimsistemi, 540 x 960 piksel çözünürlük, 2MP ön kamera, 8MParka kamera, 1GB RAM, 16GBhafız, MicroSDkart desteği, Bluetooth, Wi-Fi, LED flaş özeliği ile bizi karşılayan yeniakıllı, değiştirilebilir 3 farklı kapak seçeneği de sunuyor. Yenakıllı gücünü 2000mAh’lik bataryasından alıyor. Bir hafta içerisinde satışa sunulması beklenen Casper VIA A3216telefonun satış fiyatıise KDV dahil699 TL olarak belirlenmiş.

// ALINTIDIR //

Özelliklere bakalırsa fena durmuyor ... Test etmek lazım kullanılabilirliği ne kadardır acaba
:hmmm

bu sitede de 4 çekirdekli olacağı yazıyor

- - - Eklendi - - -

büyük bir ihtimalle gpusu adreno 203 olcak

mc.a

mc.a

Üye

- - - Eklendi - - -

denemeye değer gibi duruyor.. Tasarımı da fena değil

fk555897

fk555897

Üye
Bu özelliklerde ve bu fiyatta olursa satış rakamları iyi olur

serif55

serif55

Üye
4 çekirdekli bir telefon o fiyattan çıkmaz dostlar hiç sanmıyorum, kampanya fln yaparlar tanıtım amaçlı orasını bilmem ama :)

mc.a

mc.a

Üye
casper'ın kendi sitesi ? :hmmm=>

serif55

serif55

Üye
Adamlar harbi aşmış ne diim valla bende helal olsun o paraya o cihaz iyi harbiden :) bakmamistim sitesine adamların stoklarını somurmusler hemen :D

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

adreno 203 diye yaziyormu biyerde?

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi

adreno 203 diye yaziyormu biyerde?

Qualcomm MSM8225Q işlemcisi 4çekirdekli bir işlemci ve adreno 203ü desteklioda ondan
(şe)kerim :DDD

- - - Eklendi - - -

ama ben s3miniyi düşünüodum şimdi bu geldi sizce hangisini düşüneyim