Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

oo o iş tamam o zaman

dersler nasıl bu arada ort nasıl

Ortalama biraz sıkıntı. Ben 1.sınıfı sağlam tutmadım çorap söküğü gibi geldi gerisi. Akademik istemiyorum yüksek lisans için gerekiyor ortalama. Yaz okulu var Işte önümüzdeki hafta başlıyor. Ortalamayı toparlarım gibi geliyor yaz okulu ile

__xXx__

__xXx__

Üye

Ortalama biraz sıkıntı. Ben 1.sınıfı sağlam tutmadım çorap söküğü gibi geldi gerisi. Akademik istemiyorum yüksek lisans için gerekiyor ortalama. Yaz okulu var Işte önümüzdeki hafta başlıyor. Ortalamayı toparlarım gibi geliyor yaz okulu ile
allah yardımcın olsun toparlarsın inşallah

CABBAR

CABBAR

Üye
Hikmet görüyorsun Işte iyiyim bi sıkıntı yok. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben pek muhabbete giremiyorum kusura bakmayın, burada yabancı bir arkadaşlar var onlarla ilgileniyorum :(

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Hayırlı akşamlar beyler ne var ne yok

BYFECI

BYFECI

Üye
Ben takipteyim o zaman.

__xXx__

__xXx__

Üye

Amin inşallah. Hazır bulmuşken bi sorayım sana belki bilgin vardır. Yönetim stajını lojistik alanında yapabilir miyiz ?

- - - Eklendi - - -

Hayırdır abi iş için falan mı :)
vallaha kardeşim ben stajı falan babamın işyerinde yaptığım için ne desem yalan olur en doğrusu staj işini üstlenen hocaya sor ama kabul etmeyebilir üretim yapan bi fabrikada yapmanı tavsiye ederim

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Aynı hamam aynı tas kardeşim, değişiklik yok

Anladım abim. Neyse sen arkadaşa yardım et. Zaten benim gözlerim kapanıyor daha fazla duramayacam yarına tonla işim var. Hayırlı geceler abi. Kalan arkadaşlar size de Iyi sohbetler hayırlı geceler.. Görüşmek üzere hoşçakalın selametle. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hikmet366

hikmet366

Üye
nokia 701 2 elin piyasasi nedir arkadaşlar.

__xXx__

__xXx__

Üye

iyi şükür Arda'cım bir yaramazlık yok. Haberler sende ?
allah iyiliğini daim etsin abicim inşallah bende aynı gideceğim kısmetse en az 2 en fazla 3 sene yokum :( annem biraz kızıyo gönlünü almaya çalışıyorum

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt