Çağrı Hoşgeldin hoşbulduk aykut sağol naber
TheLastWarrior Üye CABBAR' Alıntı: Çağrı Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk aykut sağol naber
ismail Üye BYFECI' Alıntı: Hoşgeldin Takrardan Genişletmek için tıkla ... Tekrardan hoşbulduk x-scarface' Alıntı: :gardaşlıkgeldindemek: Genişletmek için tıkla ... :evetgeldimabikıskıs: CABBAR' Alıntı: Aleykümselam Ismail Genişletmek için tıkla ... Nassın abim
BYFECI' Alıntı: Hoşgeldin Takrardan Genişletmek için tıkla ... Tekrardan hoşbulduk x-scarface' Alıntı: :gardaşlıkgeldindemek: Genişletmek için tıkla ... :evetgeldimabikıskıs: CABBAR' Alıntı: Aleykümselam Ismail Genişletmek için tıkla ... Nassın abim
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Söyleyelim Bunu da eklesinler smiley olarak Genişletmek için tıkla ... :eklesinlergardaşlıksıkıntıyok:
CABBAR' Alıntı: Söyleyelim Bunu da eklesinler smiley olarak Genişletmek için tıkla ... :eklesinlergardaşlıksıkıntıyok:
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hos geldın
TheLastWarrior Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hg
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam abi nasılsın
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selâm, Pir'in hoş gelmişsin.
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selâm, Pir'in hoş gelmişsin.
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Kral hoşgeldin alekumselam
TheLastWarrior Üye -Akıncı' Alıntı: hoşgeldin gardaşlık Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk mücahit naber
OttomaN TigeR Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hos geldın Genişletmek için tıkla ... Sağol Hikmet nasılsın bakalım?
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hos geldın Genişletmek için tıkla ... Sağol Hikmet nasılsın bakalım?
ismail Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Benden de abi Eve gittim enerji dolu geldim
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Benden de abi Eve gittim enerji dolu geldim
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aslan parçası gelmis Aleykümselam
Akıncı Üye TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk mücahit naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya mühesseseniz sorumlu değil yani
BYFECI' Alıntı: Sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya mühesseseniz sorumlu değil yani
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Merhaba abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... o zaman tekrardan aramıza hosgeldın
İsmail' Alıntı: Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Merhaba abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... o zaman tekrardan aramıza hosgeldın
CABBAR Üye TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk aykut sağol naber Genişletmek için tıkla ... Iyidir çağrı bak şaka yapmıyorum sana hoşlanmıyorsun madem
TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk aykut sağol naber Genişletmek için tıkla ... Iyidir çağrı bak şaka yapmıyorum sana hoşlanmıyorsun madem