hoşgeldin banlım sen nasılsın
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... ismaıl bır daha kendıne ban atmıcana söz ver özlüyorum seni ya gececılerde
İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... ismaıl bır daha kendıne ban atmıcana söz ver özlüyorum seni ya gececılerde
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: aras abı ver bakım ordan şöyle 1 hafta ban Genişletmek için tıkla ... Sana sınırsız banı attım zaten gerek var mı bir dahasına
hikmet366' Alıntı: aras abı ver bakım ordan şöyle 1 hafta ban Genişletmek için tıkla ... Sana sınırsız banı attım zaten gerek var mı bir dahasına
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi. Genişletmek için tıkla ... aynı ilkokula yeni başlayanlar gibi
x-scarface' Alıntı: Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi. Genişletmek için tıkla ... aynı ilkokula yeni başlayanlar gibi
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... :gardaşlıkgeldindemek:
İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... :gardaşlıkgeldindemek:
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Allah hepimizden razı olsun. Ne diyeceğim abi. Eğer nasip olursa Mersin‘de seninle bi tanışmak isterim. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Kardeşim.
CABBAR' Alıntı: Allah hepimizden razı olsun. Ne diyeceğim abi. Eğer nasip olursa Mersin‘de seninle bi tanışmak isterim. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Kardeşim.
MrExpert Üye x-scarface' Alıntı: Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi. Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi. Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye achambo' Alıntı: aynı ilkokula yeni başlayanlar gibi Genişletmek için tıkla ... Komik çocuk
ismail Üye hikmet366' Alıntı: ismaıl bır daha kendıne ban atmıcana söz ver özlüyorum seni ya gececılerde Genişletmek için tıkla ... Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm İsmail'im. Genişletmek için tıkla ... Merhaba abim nasılsın
hikmet366' Alıntı: ismaıl bır daha kendıne ban atmıcana söz ver özlüyorum seni ya gececılerde Genişletmek için tıkla ... Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm İsmail'im. Genişletmek için tıkla ... Merhaba abim nasılsın
BYFECI Üye İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Takrardan
İsmail' Alıntı: selamunaleykum takrardan nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Takrardan
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Sana sınırsız banı attım zaten gerek var mı bir dahasına Genişletmek için tıkla ... ama ben sizlerı özlerım ya yapmayın bunu bana
x-scarface' Alıntı: Sana sınırsız banı attım zaten gerek var mı bir dahasına Genişletmek için tıkla ... ama ben sizlerı özlerım ya yapmayın bunu bana
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Ama ya benim içim yandı susuzluktan su içmeye üşeniyorum attığın resme bak Genişletmek için tıkla ... Sorumluluk kabul etmiyorum.
Umur dağlar' Alıntı: Ama ya benim içim yandı susuzluktan su içmeye üşeniyorum attığın resme bak Genişletmek için tıkla ... Sorumluluk kabul etmiyorum.
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: :gardaşlıkgeldindemek: Genişletmek için tıkla ... Söyleyelim Bunu da eklesinler smiley olarak
x-scarface' Alıntı: :gardaşlıkgeldindemek: Genişletmek için tıkla ... Söyleyelim Bunu da eklesinler smiley olarak
-efşan Üye İsmail' Alıntı: Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Merhaba abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun, sen nasılsın İnşallah?
İsmail' Alıntı: Söz veremem be Hikmet Bende sizleri özlüyorum Merhaba abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun, sen nasılsın İnşallah?