Cümleten hosbulduk nasılsınız :) iyiyim bebiş sen
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: Hikmet gel hele Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... buyur geldim ne dıye cektin usta
CABBAR' Alıntı: Hikmet gel hele Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... buyur geldim ne dıye cektin usta
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Keşke her insan böyle anlayışlı olsa. Hayata farklı bakıyorsun Abim. Bu çok güzel Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
CABBAR' Alıntı: Keşke her insan böyle anlayışlı olsa. Hayata farklı bakıyorsun Abim. Bu çok güzel Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
Joker Emekli Yönetici Umur dağlar' Alıntı: Biz iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok
Umur dağlar' Alıntı: Biz iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok
achambo Üye Joker' Alıntı: Cümleten hosbulduk nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür sen nasılsın kardeşim
Joker' Alıntı: Cümleten hosbulduk nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür sen nasılsın kardeşim
CABBAR Üye hikmet366' Alıntı: buyur geldim ne dıye cektin usta Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Hikmet
CABBAR Üye Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Daha Iyi olamadın mı Burak ?
Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Daha Iyi olamadın mı Burak ?
marist Üye Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Kötü bişeyin yoktur inşallah ?
Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Kötü bişeyin yoktur inşallah ?
Umur dağlar Üye Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırdır :/
Joker' Alıntı: İyilik çok şükür biraz rahatsizim onun dışında bisey yok Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırdır :/
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: Nasılsın Hikmet Genişletmek için tıkla ... ıyiyım sen nasılsın senle 2 gündür muhabbet edemedık
CABBAR' Alıntı: Nasılsın Hikmet Genişletmek için tıkla ... ıyiyım sen nasılsın senle 2 gündür muhabbet edemedık