Çay nerde kaldı :pro: Az sonra
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... Sen baştacısın hâlâ ıyorum
x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... Sen baştacısın hâlâ ıyorum
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... abi yerin en başından beri var ama cabbar ağa ya da var
x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... abi yerin en başından beri var ama cabbar ağa ya da var
CABBAR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Buradayim ortak. Biraz basim agriyor da yatacagim birazdan yine yokum bu gece. Ama biraz kalayim hadi. Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Migren ?
Kabız Civciv' Alıntı: Buradayim ortak. Biraz basim agriyor da yatacagim birazdan yine yokum bu gece. Ama biraz kalayim hadi. Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Migren ?
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... Haci parlican gaz yapti galiba?
x-scarface' Alıntı: Sana yer yoksa bana var ulan Genişletmek için tıkla ... Haci parlican gaz yapti galiba?
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Sen baştacısın hâlâ ıyorum Genişletmek için tıkla ... Eksik olma gardaşlık gıdıktan öpüldün
CABBAR' Alıntı: Sen baştacısın hâlâ ıyorum Genişletmek için tıkla ... Eksik olma gardaşlık gıdıktan öpüldün
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Haci parlican gaz yapti galiba? Genişletmek için tıkla ... Parlican
Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Buradayim ortak. Biraz basim agriyor da yatacagim birazdan yine yokum bu gece. Ama biraz kalayim hadi. Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... bizi soran yok
Kabız Civciv' Alıntı: Buradayim ortak. Biraz basim agriyor da yatacagim birazdan yine yokum bu gece. Ama biraz kalayim hadi. Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... bizi soran yok
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: En küçük kimse o servis yapar benim bildiğim saygı bitmiş arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ev sahibi yapmaz mı la
x-scarface' Alıntı: En küçük kimse o servis yapar benim bildiğim saygı bitmiş arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ev sahibi yapmaz mı la
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Migren ? Genişletmek için tıkla ... Yok ondan degil. Bugun 5-6 saat bilgisayarla hasir nesir oldum. Ondandir.
CABBAR' Alıntı: Migren ? Genişletmek için tıkla ... Yok ondan degil. Bugun 5-6 saat bilgisayarla hasir nesir oldum. Ondandir.
x-scarface Üye achambo' Alıntı: abi yerin en başından beri var ama cabbar ağa ya da var Genişletmek için tıkla ... Yağmur nere yağarsa çadırı oramı çekiyon laaaağn.
achambo' Alıntı: abi yerin en başından beri var ama cabbar ağa ya da var Genişletmek için tıkla ... Yağmur nere yağarsa çadırı oramı çekiyon laaaağn.
CABBAR Üye marist' Alıntı: Çok kalabalık burası birazdan gelirim sakinleşince yetişemiyorum daa Genişletmek için tıkla ... Birazdan da kimse yok diye sıkılıp gitme de
marist' Alıntı: Çok kalabalık burası birazdan gelirim sakinleşince yetişemiyorum daa Genişletmek için tıkla ... Birazdan da kimse yok diye sıkılıp gitme de