casper al test sonuclari once bir gelsin ama
HAM ZA Üye Konu Sahibi berkanbjk 24' Alıntı: casper al test sonuclari once bir gelsin ama Genişletmek için tıkla ... casper ı takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar milli sermaye sonuçta
berkanbjk 24' Alıntı: casper al test sonuclari once bir gelsin ama Genişletmek için tıkla ... casper ı takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar milli sermaye sonuçta
Beşiktaşlı24 Üye HAM ZA' Alıntı: casper ı takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar milli sermaye sonuçta Genişletmek için tıkla ... evet en iyiside bu olur zaten sonuçta yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
HAM ZA' Alıntı: casper ı takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar milli sermaye sonuçta Genişletmek için tıkla ... evet en iyiside bu olur zaten sonuçta yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Fps-1 Üye Casper daha alınacak bir telefon değil bence o kadar büyük ekrana o kadar işlemci ne kadar hızlı olur bilemiyorum.
Casper daha alınacak bir telefon değil bence o kadar büyük ekrana o kadar işlemci ne kadar hızlı olur bilemiyorum.
HAM ZA Üye Konu Sahibi m_kan' Alıntı: ağustosa kadar sony xperia m yi bekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... önerin için teşekkürler kardeşim - - - Eklendi - - - OğuzcanAbi' Alıntı: ikinci el alma dostum bence Genişletmek için tıkla ... 2.el almam ya s3 mini,htc Desire C,veya casper arasında kaldım
m_kan' Alıntı: ağustosa kadar sony xperia m yi bekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... önerin için teşekkürler kardeşim - - - Eklendi - - - OğuzcanAbi' Alıntı: ikinci el alma dostum bence Genişletmek için tıkla ... 2.el almam ya s3 mini,htc Desire C,veya casper arasında kaldım